ATG sponsring

Idrott och hälsa

 • Vår sponsring står på två ben. Det ena sätter hästen i centrum då vi sponsrar olika hästrelaterade verksamheter och organisationer med hästen som vår gemensamma nämnare. Det andra benet är sponsringen av Sveriges främsta idrottare genom Sveriges Olympiska och Paralympiska Kommittéer, Parasporten samt SHL då våra kunder, spelarna, har ett genuint sportintresse.

  Ingen dröm är för stor – eller ens för liten. Oavsett om du siktar mot OS, Paralympics eller att bli svensk mästare. ATG Drömfond är vårt sätt att samla alla ATG:s engagemang och sponsorskap på en gemensam plattform.

  Sveriges Olympiska & Paralympiska Kommitté och Parasport Sverige

  ATG har stöttat Sveriges Olympiska Kommitté sedan 1979, och Parasporten sedan 90-talet och vi har genom åren bidragit med över 240 miljoner till landets olympier och paralympier.

  Under Olympiatravet 2016, inför spelen i Rio, satsade vi lite extra på Parasporten och producerade en reklamfilm där vi lyfte olika parasportare. Vi klippte även ihop en egen version till varje parasport som var representerad i filmen. På så sätt har de idrottsförbunden fått en ny möjlighet att visa upp sin sport.

  SHL

  Sedan 2015 är ATG huvudsponsor till SHL (Svenska hockeyligan). Trav- och hockeyintresset går hand i hand och i städer där det finns ett hockeyintresse finns också travintresset. Samarbetet mellan SHL och ATG förenar två stora folksporter och lockar nya kunder och publik till både travsporten och hockeyn.
  Du kan vara med och stötta ditt SHL-lag genom att spela tillsammans med laget. Läs mer på tillsammans.atg.se/shl

  • Har du frågor om vår sponsring kontakta
   Pontus Gille,
   event och sponsring

   pontus.gille@atg.se

 • Ingen dröm är för stor

  ATG är stolt sponsor till Sveriges paralympier