ATG Drömfond

I över 45 år har ATG bidragit stort till hästnäringen, samhället och idrotten genom sponsorskap och olika engagemang. På så sätt har man både skapat och uppfyllt drömmar - drömmar om vinst, gemenskap och möjligheten att få utöva sin passion.

ATG har idag ett brett engagemang och har i många år bidragit stort till olika delar inom hästnäringen genom engagemang inom Ridsportförbundet, Hästnäringens Nationella Stiftelse och ett antal övriga projekt (läs mer om det här). Även idrott & hälsa är i fokus genom sponsorskapen av Sveriges Paralympiska Kommitté, Parasport Sverige och Svenska Skidskyttelandslaget.

ATG Drömfond startades 2017 och utgör plattformen för alla våra engagemang inom välgörenhet och sponsring. vi vill vara en god kraft som både initierar och
finansierar projekt för ett bättre samhälle. Genom ATG Drömfond ger vi föreningar som främjar gemenskap genom idrott möjligheten att göra stor skillnad i det lilla.

Engagemang för ökad gemenskap 

ATG Drömfond stödjer projekt som brinner för delaktighet och välmående – där tillhörighet och gemenskap genom rörelse är viktigare än att prestera. Föreningar och organisationer kan söka till ATG Drömfond med sina projekt och få stöd att ta ytterligare ett steg i sin dröm.  

Bland nuvarande och tidigare engagemang har vi bland annat bidragit till att utveckla simskola för barn med hörselnedsättning, att bidra till ökad integration genom skateåkning samt till fortsatt terapi i stallet med hästen som stöd. Läs mer om våra engagemang här.

För ett bättre samhälle


Vi engagerar oss även i projekt som bidrar till att vi lever i ett samhälle som mår bättre i morgon än idag. Genom att samarbeta med Mustaschkampen, är vi med och informerar om prostatacancer och kan förhoppningsvis rädda fler liv. 

Läs mer om våra samhällsengagemang här.

 

Porträtt v Peter Forsberg för ATG Drömfond. Han har på sig en vit ziptröja