ATG ❤️ Svensk Handboll

Handboll är en populär idrott i Sverige och de svenska handbollslandslagen tillhör våra mest framgångsrika och uppskattade lag. Sporten är, precis som travet, en riktig publiksport. Därför känns ett sponsorskap mellan ATG och Svensk Handboll som en riktigt bra match.

Svensk Handboll värnar om en trygg idrott som är fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar. För oss på ATG är inkludering, gemenskap och jämställdhet viktiga frågor och många av våra värderingar stämmer bra överens med Svensk Handboll. Tillsammans kan vi hjälpas åt att motverka utanförskap och ohälsa inom idrott.

Sponsorskapet inleder en spännande avtalstid - Fyra säsonger; fyra VM, fyra EM och två OS väntar. Vårt nya samarbete startar den 1 juli 2021, och innefattar såväl förbundet, landslagen (dam och herr), Elitserien samt ATG Svenska Cupen i Handboll.

Vi är väldigt glada och tacksamma för att ATG gör den här satsningen som möjliggör att vi kan behålla vår ambitionsnivå både på bredd och elit, Dessutom är det otroligt spännande att få tillbaka svenska cupen igen. Då får vi exponering för vår fantastiskt fina idrott säger Tomas Axnér, damernas förbundskapten och herrarnas förbundskapten Glenn Solberg.  

ATG Svenska Cupen

Efter ett uppehåll på 30 år drar cupen igång igen i augusti, nu under namnet ATG Svenska Cupen. I potten, förutom ära och titeln, finns även en plats i kommande säsongs Europacupspel för både dam- och herrlagen.  

Först ut är HK Varberg som tar emot HIF Karlskrona i herrarnas grupp 2, torsdag 12 augusti. Därefter följer ytterligare 95 matcher fram till den 29 augusti. Här kan du läsa mer om ATG Svenska Cupen.

 

ATG är stolt huvudsponsor till svensk handboll

Vi möts i våra gemensamma värderingar och samarbetar för att utvecklas vad gäller hållbarhet, inkludering och att möjliggöra för alla att idrotta på lika villkor. Ibland vid mållinjen – ibland vid niometerslinjen.

@atg på Instagram