MED DRIVKRAFTEN ATT FORTSÄTTA VARA HÄSTNÄRINGENS MOTOR...

ATG:s affärsmodell bygger på ett starkt band mellan kunder, företaget, trav- och galoppsporten samt hästnäringen. Sedan starten 1974 har ATG finansierat trav- och galoppsporten med cirka 45 miljarder kronor.

Hos oss på ATG finns inga privata vinstintressen. Vi ägs av trav- och galoppsporten och vårt mål är att erbjuda världens bästa spelupplevelser. Hela överskottet går tillbaka till hästsporten vilket möjliggör fler hästar, mer hästsport och fler spelupplevelser.

VI UTVECKLAR SVENSK RIDSPORT

 ATG är motorn i svensk hästnäring. Vi tryggar den långsiktiga utvecklingen för trav- och galoppsporten genom att erbjuda spel på ett ansvarsfullt sätt. Sedan 2019 har vi adderat vi ytterligare en gren till våra hästspel – ridsport.

travhästar med sulkys i solnedgång

Hur hänger det ihop?

  • Cirka 1,4 miljoner kunder spelar regelbundet på häst-, sport- och casinospel hos oss på ATG.
  •  Överskottet från ATG går till våra ägare, Svensk Travsport och Svensk Galopp.
  • Svensk Travsport och Svensk Galopp fördelar pengarna till trav- och galoppbanorna från norr till söder. Pengarna går också till prissummor,forskning, utbildning och uppfödare.
  • Finansieringen från Svensk Travsport och Svensk Galopp innebär fler hästar, öppna landskap, god hästvälfärd och tusentals arbetstillfällen inom hästnäringen.