Karriär på ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, och hela vårt överskott går tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten. Hos oss finns alltså inga privata vinstintressen. ATG är hästnäringens motor och verkar för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga.

Välkommen till oss!

Vi på ATG är redo för en framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga. Vi strävar efter att vara innovativa och nytänkande. Vi drivs av vårt uppdrag och vårt kundlöfte att erbjuda spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt

Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss närmare 450 medarbetare.

Vad som också inspirerar oss är träning. Vi har en hel sportvåning med gym och sporthall. Och det bästa av allt; vi har en heltidsanställd företagstränare som varje dag håller svettiga träningspass och coachar oss till att skapa balans i livet - med allt från träning till återhämtning och kostrådgivning. Vi tycker om att göra saker tillsammans - därför har vi både en idrottsförening och en konstförening.

"En tydlig väg framåt för företaget och individuella mål gör att jag känner att jag bidrar och kan göra skillnad"

 Niklas Sjöberg, Test Leader IT Office.

Följ oss på Linkedin

På ATG:s LinkedIn hittar du inte bara lediga jobb, utan också löpande uppdateringar om vad som händer på kontoret, om våra samhälleliga engagemang och nyheter om kollegor. In och följ!

ATG på LinkedIn