“En kultur där alla medarbetare får växa”

Vi som jobbar på ATG

På ATG är vi medarbetare viktiga – vi är till och med den allra viktigaste tillgången för företaget. ATG:s ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar, samt stort fokus på personlig utveckling för oss medarbetare.

Här nedan kan du läsa vad några av våra medarbetare tycker om att arbeta på ATG.

Snabbnavigering

“Här på ATG har jag fantastiska kollegor”

Det är viktigt för mig att det finns en stark medarbetarkultur, det gör att jag trivs och känner gemenskap här. Jag har fantastiska kollegor som inspirerar mig, och vi alla samarbetar med att driva våra projekt framåt och kreativitet uppmuntras verkligen. Vi är nyfikna och vågar utforska nya idéer och vill ligga i framkant.

Simon Philipson, Digital Identity

“En verksamhet som bidrar till samhället”

En attraktiv arbetsgivare för mig är en verksamhet som bidrar till samhället. Att vara en del av det skapar mervärde för mig och ett högre syfte. Det gör det extra kul att gå till jobbet varje dag med vetskapen om att det är just det som ATG faktiskt gör. Det händer nya saker på ATG hela tiden, det är väldigt spännande att vara med i utvecklingen. Jag trivs jättebra på ATG, inte minst med mina arbetsuppgifter och kollegor utan också att vi har ett bra arbetsklimat med möjlighet till flexibel arbetstid, träning på jobbet och arbete i projektform.

Karoline Wikström Nilsson, Sustainability Coordinator

“Det finns utrymme för innovativa och nya lösningar”

Arbetskulturen och alla trevliga kollegor här gör att jag känner mig väldigt bekväm på min arbetsplats. Här blir jag uppmuntrad, får stöd och rätt verktyg att lära mig nya saker och utvecklas. Jag blev positivt överraskad och glad när jag började här på ATG över att vi på IT-avdelningen arbetar med den senaste tekniken och det finns utrymme för innovativa och nya lösningar och alla brinner för att förändra och vara nytänkande.

Lakshmi Nekkanti, System Developer

“Det är vad jag kallar innovativt”

Att få vara med och driva det här företaget mot framtiden är så spännande, speciellt när bolaget verkligen lyssnar på förslag och jag får lov att komma med kreativa lösningar - det är vad jag kallar innovativt. Det är viktigt för mig att arbetsgivaren ser till individen och både nyttjar och utvecklar den kompetens som varje person besitter, det upplever jag att ATG gör.

Dominique Hernandez, Graphic Designer

“Personalens välmående är i fokus”

Här är det full fart i en härlig miljö där personalens välmående verkligen är i fokus. Vi har ett fint gym med både gruppträningar och individuell träning, en PT som arbetar heltid för all personal, och en naprapat tillgänglig. För mig är det viktigt att arbeta på en arbetsplats som speglar dagens samhälle och tänker framåt, och med en ledning som månar om både vårt välmående men också vår personliga utveckling.

Alexia Erfan, Marketing Coordinator