Accountant/Redovisningsekonom

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.  

Nu rekryterar vi en Accountant/Redovisningsekonom 

Arbetsuppgifter 

I rollen som Redovisningsekonom kommer du vara en del av ett team på nio personer på ATGs ekonomiavdelning. I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med vår ombudsredovisning och ansvara för avstämningar av hästtävlingarnas omsättning för Sverige och Åland och redovisningen i ekonomisystemet Agresso. Vidare kommer du ha löpande kontakt med våra butiker och svara på deras ekonomiska frågor. 

Dina arbetsuppgifter kommer också bestå av:   

  • Ombudssupport, saldojusteringar  
  • Kontoavstämningar 
  • Bokföring, redovisning 
  • Övriga ad-hoc arbetsuppgifter kopplat till redovisning 

Vem är du? 

Vi letar efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller liknande och har en god förståelse för redovisningens grunder. Vi ser också att du har ett intresse och en vilja att utvecklas inom redovisning hos oss.  

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper väga tungt och för att du ska trivas hos oss ser vi att du är nyfiken, orädd, initiativtagande samt är en person som vill bidra och kan komma med nya idéer. Vidare är du en god samarbetspartner som kan lyssna in och kan kommunicera med olika personer, både internt och externt.  

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Officepaketet.  

Historien om ATG   

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.    

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!    

Kontakta oss!  

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.    

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Andreas Ebberyd, Head Of Accounting, andreas.ebberyd@atg.se eller eller Sandra Ahlenius, Talent Acquisition Partner, sandra.ahlenius@atg.se.    

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.  

 

Tillbaka Ansök