Accountant

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och axla rollen som redovisningsekonom!

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter för alla. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar. 

Nu rekryterar vi en redovisningsekonom – är det dig vi söker?

I rollen som redovisningsekonom kommer du vara en del av ett team på nio personer på ATGs ekonomiavdelning. Du kommer att ta ansvar för ett par kostnadsställen inom ATG och arbeta med bland annat slutkontroll av leverantörsfakturor, kontroll, attestering av nya leverantörer samt agera bollplank till kostnadsställeansvariga.

Dina dagar kommer bland annat innehålla

  • Arbete med månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Löpande bokföring inklusive kontoavstämningar
  • Deklaration av moms
  • Månatlig resultatuppföljning tillsammans med controlling och kostnadsställeansvariga
  • Arbete i ekonomisystemet UBW (Agresso)
  • Övriga ad-hoc arbetsuppgifter kopplat till redovisning

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en akademisk utbildning i ekonomi eller likvärdigt. Vi tror att du har hunnit skaffa dig en god redovisningskompetens från arbetslivet med något års erfarenhet efter din utbildning och känner dig trygg i det löpande arbetet. Du har från dina erfarenheter skaffat dig goda kunskaper inom Officepaketet och har du även kunskap inom Agresso UBW är det meriterande för rollen.

Vi ser också att du har ett intresse och en vilja att utvecklas inom redovisning hos oss och har en hög energinivå och ett starkt driv att ständigt lära mer.

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och driven med en hög integritet. Du kommer i rollen ha ett flertal olika kontaktytor och vi tror därför att du även är serviceinriktad och trivs i samarbeten med andra där du kan lyssna in och kommunicera med olika personer, både internt och externt. Vi tror också att du som person och är öppen för förändring och är flexibel med en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Kontakta oss! 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Då många av oss är på semester nu så kan din återkoppling dra ut lite extra på tiden, vi behandlar alla ansökningar från 3 augusti och framåt.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Alva Hellberg – Talent Acquisition Partner på alva.hellberg@atg.se.   

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

 

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.   

 

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!   

Tillbaka Ansök