AML Specialist

Vi på ATG vill skapa världens bästa spelupplevelse – vill du vara med på denna resa?
Har du erfarenhet inom bank, finans eller juridik sedan tidigare? Är du intresserad av AML? Då kan du vara den vi söker! Vi på ATG behöver förstärkning av en driven, processtyrd AML-specialist, som trivs i en fartfylld vardag i en spännande bransch!

Arbetsuppgifter
I rollen som AML Specialist ska du säkerställa efterlevnad av AML för verksamheten i första linjen. Du arbetar operativt med AML i ATG:s organisation och jobbar med att efterleva de rådande regelverken. Du deltar i vidareutvecklingen av systemstöd för att över tid, öka möjligheterna att upptäcka avvikelser tillsammans med fraud, spelansvar och interna regelverk.

Du följer upp och rapporterar till Chief Commericial Officer, styrelse och VD. Du har inget personalansvar i din roll.

Vidare arbetsuppgifter som ingår i din arbetsroll:

  • Upprättar kontrollramverk för att på ett strukturerat sätt utvärdera och följa upp kontroller på ett riskbaserat sätt
  • Arbeta proaktivt och strukturerat för att öka förståelsen för de risker som finns så att hela ATG på ett effektivt sätt planerar och arbetar processorienterat
  • Säkerställa att ATG uppfyller relevanta krav inom regleringarna
  • Kommunikation, information och utbildning
  • Intern rådgivning
  • Vara kontaktperson för verksamheten till Compliance inom regelefterlevnad av AML– internt och externt regelverk

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom AML. Du har en relevant utbildning inom ekonomi eller juridik. Du har arbetat operativt inom AML och gärna med processutveckling. Du bör ha stakeholder management skills.

I denna rekrytering lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är noggrann, detaljorienterad, processorienterad samt driven som person.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner annika.englund@atg.se 

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök