Börja din karriär hos ATG- IT Traineeprogram

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.   

På ATG är våra medarbetare viktiga – de är vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare vi arbetar aktivt med mångfald och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en hälso coach som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.  
 
Börja din karriär hos ATG – IT Traineeprogram 
IT-avdelningen på ATG erbjuder dig chansen att lära känna oss bättre – lära känna vår kultur, våra medarbetare och våra arbetsuppgifter.  Hos oss får du möjlighet till att testa och utveckla dina kunskaper i olika projekt och områden. Under ATGs IT Traineeprogram, åtta månader, kommer du att bredda din kompetens och ditt nätverk genom att arbeta nära olika utvecklingsteam, vara en del av ett tvärfunktionellt team och arbeta med spännande arbetsuppgifter. 

Vi kommer att erbjuda traineeutbildningar till teknikintresserade personer som är redo för nya spännande utmaningar. Totalt erbjuder vi sex traineeplatser med tillträde januari 2020. 

Till vårens Traineeprogram erbjuder vi följande tjänster. (Klicka på tjänsten du är intresserad av för att läsa mer och ansöka) 

Vem är du? 
Vi ser att du har en akademisk utbildning, alternativt är i slutet av dina studier. Som person är du lättlärd, nyfiken, ambitiös och trivs med att arbeta i team. Arbetslivserfarenhet är inte ett krav, men är meriterande.  
Vi på ATG arbetar i en internationell miljö där vi pratar både svenska och engelska. Goda språkkunskaper i både tal och skrift är en nödvändighet för att lyckas i ditt uppdrag som trainee. 

Programmets innehåll 
Under programmets åtta månader får du stöd från din mentor, din chef och dina kollegor. Utöver det får du möjlighet att lära känna ATG bättre genom att delta på olika aktiviteterevent och träffa nya kollegor från andra avdelningar.  
Under din traineetid hos oss kommer du främst att arbeta med de uppgifter som ingår i den specifika roll du sökt. Du ingår också i en projektgrupp tillsammans med de andra trainees – i projektgruppen arbetar ni med egna case. Du kommer också få tillgång till både externa och interna utbildningar. Traineeperioden avslutas med en trevlig resa tillsammans med oss! Trainee hos ATG innebär:  

Trainee hos ATG innebär: 
Möjlighet att jobba på ett företag i framkant inom en mycket snabbrörlig och expansiv bransch. Som trainee får du givetvis månadslön, och du får också ta del av våra personalförmåner såsom; möjlighet att träna på arbetstid med ledarledda träningspass, tillgång till gym och vår heltidsanställda företagstränare. Vi har en modern arbetsplats och moderna arbetsverktyg – allt för att våra medarbetare ska må så bra som möjligt.  

ATGs värderingar:  
OFFENSIVRESPEKTFULLÄGARSKAP- Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap kommer vi att nå våra mål.  

Rekryteringsprocessen 
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 20e november 2019. I rekryteringsprocessen ingår tester samt personliga intervjuer. Tillträde januari 2020.   

Har du frågor?  
Mejla oss på hr@atg.se, vill du veta mer om ATG? Läs mer här!

Om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök