CRM Analyst

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.  

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en CRM Analyst

Trivs du med att ha kunden i fokus, ta fram underlag, genomföra analyser samt har en kommunikativ förmåga? Då kan du vara den vi söker!

Om rollen
Teamet består av 6 analytiker och du kommer att bidra med din expertis inom CRM-analys till övergripande analyser för ATG och skapa och underhålla modeller för effektivare kundkommunikation. Tjänsten innebär många kontaktytor inom organisationen men du kommer framför allt ha ett kontinuerligt arbete med avdelningarna, Analytics och Martechs´s backlog för tester och analyser. 

Vidare kommer du arbeta med att: 

  • Utveckla sälj- och kundstrategi relaterat till kundkommunikation
  • Driva utveckling av prediktiv analys relaterat till kundkommunikation
  • Löpande följa upp och presentera CRM-kanalens resultat,
  • Du kommer utforma kundresor
  • Kundsegmentering för kommunikation

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet men för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en akademisk examen inom statistik, matematik, datavetenskap, databasanalys eller liknande och minst några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av statistiska analysverktyg. Kompetens inom databasanalys, statistik och segmentering. Erfarenhet av Adobe Campaign och Qlikview är meriterande.

Viktigt i rollen är att du är noggrann, har förmåga att driva egna initiativ, tydlighet i ditt framförande och god kommunikationsförmåga. Du ska kunna kommunicera insikter och data på ett pedagogiskt sätt till övriga i organisationen, så du ska drivas av att skapa och utveckla goda relationer.

Utbildning/erfarenhet inom marknadsföring och försäljning är starkt meriterande samt ett intresse och erfarenhet inom spelområdet.

Om mig – rekryterande chef Leo Wilson, Head of Anaytics
Jag har jobbat på ATG i nästan ett år som just CRM-analytiker. Nu är jag nybliven chef över ATGs Analytics-avdelning, och det blir du som blir min efterträdare i CRM-rollen. Vi är ett team på sju engagerade medarbetare som levererar förstklassiga analyser till hela organisationen. I vårt team skall du kunna räkna med utvecklande och motiverande arbetsuppgifter, med stor individuell frihet att driva arbetet framåt. För mig är det viktigt att vi har balans i livet och kul på jobbet.

Kontakta oss!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Historien om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

 

Tillbaka Ansök