Customer Service Agent – deltid!

ATG växer, och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Nu rekryterar vi flera timanställda till rollen som Customer Service Agent

Om rollen
Kundservice är en central del i ATG:s verksamhet med målet att generera mycket nöjda kunder och ombud. Vi letar därför efter dig som brinner för kundservice och vill vara vårt positiva ansikte utåt. Vi erbjuder spel på Häst, sport och casino.  

Som medarbetare på Kundservice erbjuder vi en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Vi respekterar varandra och att ta ägarskap är en självklarhet för oss.

Dina arbetsuppgifter som Customer Service Agent kommer bland annat bestå av att:

Ge kundservice via inkommande telefonsamtal, e-post samt funktionens övriga kanaler

Registrera och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem (POB).

Ta vidare relevant information från kunder eller butik till ansvarig del på företaget

I tjänsten arbetar vi skift då vi har bemanning över hela dygnet och söker efter dig som kan jobba både morgon, kväll och även helger.

Om dig
Vi tror att du jobbat i en liknande roll och är van att leverera kundservice i världsklass. Som person tror vi att du är ansvarsfull, stresstålig och har en känsla för vad det innebär att ge leverera en bra kundupplevelse! Vi tror också att du har ett gott omdöme, är ödmjuk samt har en positiv inställning då du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Vidare i rollen lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare- som har en teamkänsla och kan samarbeta. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.

Meriterande för tjänsten:

Datorvana
Intresse för sport/spel

Om mig som rekryterande chef – Anna Markgren, Manager Customer Service
För mig är Kundservice hjärtat i organisationen. Jag gillar att vara där det är puls, dagarna är dynamiska och fokus ligger på att varje kund ska känna sig viktig. Det är vi som har örat mot rälsen, det är vi som är där det händer och det är VI tillsammans som skapar kundinteraktioner i världsklass.
Jag förespråkar delaktighet, ansvar och att du ges rätt förutsättningar att lyckas. Viktigt för mig är ambition, ärlighet, engagemang och att vara stolt men aldrig riktigt nöjd. För mig är det viktigt att ha mål, vart ska vi och varför. Lika viktigt som att ha mål är det att fira när man når dom.

Övrigt 
Tjänsten är en timanställning på deltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Om du har frågor är du välommen att kontkta Annika Englund ,ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se.

Historien om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med! 

 

Tillbaka Ansök