Customer Service Agent – part time

ATG växer, och vi behöver bli fler!

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Nu rekryterar vi flera timanställda till rollen som Customer Service Agent

Om rollen
Kundservice är en central del i ATG:s verksamhet med målet att generera mycket nöjda kunder och ombud. Vi letar därför efter dig som brinner för kundservice och vill vara vårt positiva ansikte utåt. Vi erbjuder spel på Häst, sport och casino.  

Som medarbetare på Kundservice erbjuder vi en spännande arbetsplats med positiv energi och engagerade medarbetare. Vi respekterar varandra och att ta ägarskap är en självklarhet för oss.  

Dina arbetsuppgifter som Customer Service Agent kommer bland annat bestå av att  

  • Ge kundservice via inkommande telefonsamtal, e-post samt funktionens övriga kanaler 
  • Registrera och hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem (POB).  
  • Ta vidare relevant information från kunder eller butik till ansvarig del på företaget

I tjänsten arbetar vi skift då vi har bemanning över hela dygnet och söker efter dig som kan jobba både morgon, kväll och även helger. Som timanställd varierar behovet och antal timmar i veckan kommer därför variera, det är därför en bra roll för dig med annan huvudsaklig sysselsättning.  

Om dig
Vi tror att du jobbat i en liknande roll och är van att leverera kundservice i världsklass. Som person tror vi att du är ansvarsfull, stresstålig och har en känsla för vad det innebär att ge leverera en bra kundupplevelse! Vi tror också att du har ett gott omdöme, är ödmjuk samt har en positiv inställning då du kommer ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Vidare i rollen lägger vi stor vikt vid att du är en lagspelare- som har en teamkänsla och kan samarbeta. Du uttrycker dig obehindrat i svenska, i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska.  

Meriterande för tjänsten

  • Datorvana
  • Intresse för sport/spel 

Om rekryterande chef – Albin Winberg, Manager Customer Service Operations
Kundservice har alltid legat mig lite extra varmt om hjärtat – Jag trivs i det snabba tempot, det dynamiska arbetssättet och att få utvecklas i en ständigt föränderlig miljö. I våra interaktioner är vi inte bara är ansiktet utåt för hela företaget, där är vi också första instans för att föra information vidare inom organisationen. Jag förespråkar en arbetsplats dit man kommer för att trivas, där man kan utvecklas och där man känner att man har möjlighet att göra skillnad – Inte bara för en själv utan för sina kollegor och våra kunder. En plats där ledstjärnan alltid kommer att vara att skapa kundinteraktioner i världsklass.

Övrigt 
Tjänsten är en timanställning på deltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Om du har frågor om rollen eller oss på ATG är du mer än välkommen att kontakta Alva Hellberg, Talent Acquisition Partneralva.hellberg@atg.se. 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Historien om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med! 

Tillbaka Ansök