Frontend utvecklare till IT Retail

Om IT Retail
IT Developments viktigaste uppgift är att ha en högpresterande utvecklingsorganisation som kan tillgodose nuvarande och framtida önskemål från alla våra kravställare genom engagerade medarbetare som arbetar med moderna tekniska lösningar. IT Retails uppdrag är att ansvara för tekniska lösningar som skapats för ATG:s butiksmiljö. Detta omfattar bland annat Terminalapplikationen på våra ATG Terminaler, microtjänster samt en portal som används av butikspersonalen. Vi är ett stort team med många specialister och arbetar just nu för att skapa stabila Agila team, en resa som du kommer få möjlighet att bidra till och vara med på!

Vi letar nu efter två nya kollegor till våra team. En Backend utvecklare med kompetens inom Java och med viljan att jobba med Kotlin i framtiden samt en Frontend utvecklare, som är innovativ och har erfarenhet av att jobba nära kunderna, gärna med UX erfarenhet.

Frontend utvecklare
I rollen som Frontend utvecklare kommer du jobba med det team som ansvarar för uppbyggnaden av Retails nya externa portal. Portalen används av butikspersonal för bland annat användaradministration, ekonomi, och beställningar. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Aktivt delta i att utveckla produktmål
  • Nyutveckling med starkt kundfokus
  • Utforska nya verktyg samt nya sätt att arbeta
  • Arbeta nära våra interna och externa intressenter

Du kommer jobba med följande tekniker

  • React, Redux, Typescript, Java
  • DevOps
  • Agile methods: Scrum, Kanban

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alva Hellberg på alva.hellberg@atg.se. 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Tillbaka Ansök