Grafisk Designer till ATG:s Inhousebyrå Ateljén

ATG växer, och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill arbeta för att kunna leverera världens bästa spelupplevelse.

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare och eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.  

Ateljén består idag av 16 personer, inklusive chef. I det här teamet kommer du att få utmaningar, känna en stor gemenskap och ha kul på vägen.

Nu rekryterar vi en Grafisk Designer till ATG:s Inhousebyrå Ateljén

Arbetsuppgifter
I rollen som Grafisk Designer kommer du arbeta på marknadsavdelningen, i Ateljén som är ATG:s Inhousebyrå.

Där kommer du i huvudsak:

  • Skapa och producera kommunikativa idéer och lösningar som driver ATG:s varumärke framåt
  • Utifrån idéer från externa samarbetspartner ta vidare idéerna och producera i respektive kanal
  • Tillsammans i teamet driva igenom långsiktiga lösningar för vårt varumärke i våra olika kanaler
  • Säkerställa att arbetet utgår från ATG:s varumärkes- och kommunikationsplattformar

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat minst fem år som grafisk formgivare eller digital designer. Du har en utbildning inom visuell kommunikation. Du har goda erfarenheter av print, digitalt och rörlig media. Vi ser att du har utarbetat framgångsrik konsumentreklam som givit effekt. Mycket goda erfarenheter av print och retail krävs .

Du har mycket god datorvana, en hög teknisk kompetens samtidigt som du arbetar obehindrat i de grafiska programmen samt After Effects, Premiere eller liknande program. Du har ett brinnande intresse för kommunikation, design och reklam.

Som person är du kreativ, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är proaktiv och tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du också trivs med att arbeta i grupp. I en grupp är du den som bidrar med idéer och lösningar samtidigt som du är hjälpsam och strävar efter att nå gruppens uppsatta mål och resultat. Du har en väl utvecklad social förmåga då du i din roll kommer ha många olika kontaktytor.

Historien om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – och det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.

Kontakta oss! 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sandra Ahlenius, Talent Aquisition Partner på sandra.ahlenius@atg.se, eller Maria Ideström, Ateljéchef, maria.idestrom@atg.se

Varmt välkommen med din ansökning till vår rekryteringsportal.

 

Tillbaka Ansök