Hälsocoach

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.  

Hälsocoach

Tycker du att arbeta med träning och hälsa är fantastiskt, roligt och givande? Är du den personen som vill coacha, peppa och inspirera oss på ATG? Då kanske du är vår nya Hälsocoach!

Vi på ATG vill hitta dig som brinner för träning och hälsa och vill inspirera våra anställda till en hälsosammare och gladare livsstil. Det är ditt engagemang som kommer lyfta och hjälpa oss att lyckas, – oavsett om målen är små eller stora!

Vad ska du göra:
I rollen som Hälsocoach har Du huvudansvaret för vår sportvåning och alla aktiviteter som handlar om att förbättra våra medarbetares hälsa genom fysisk aktivitet. Vår sportvåning ligger högst upp i ATGs kontor och här kan man som anställd träna under sin arbetsdag antingen genom grupp- och PT pass, gym eller i lagspel. Varje vecka erbjuder vi flertalet gruppass, möjlighet till lagspel samt fri tillgång till handdukar och fräscha omklädningsrum.

Din roll handlar om att självständigt planera, driva, koordinera och leda träningspass, ha individuella PT-timmar med anställda samt ordna inspirationsföreläsningar och andra aktiviteter i hälsans tecken. Du ser också till att all utrustning är i sin ordning och att sportvåningen upplevs som är en bra miljö.

Då ATG som företag vill ha hållbara medarbetare och tror starkt på kopplingen mellan fysisk aktivitet och prestation, har vi under 2019 – 2020 valt att gemensamt genomföra en Hälsoresa.

Vår Hälsoresa syftar till att få fler av våra medarbetare att vilja röra på sig regelbundet. Tillsammans med företaget IMR genomför vi 3 hälsoanalyser fördelat under 1 år. Din roll i denna satsning är att skapa, driva och marknadsföra en årsplan med aktiviteter anpassat till olika målgrupper, årstider och behov. Det kan vara aktiviteter som du genomför men även andra aktiviteter där vi anlitar extern kompetens. Vårt övergripande mål som företag är att höja vår gemensamma syreupptagningsförmåga under vår Hälsoresa – självklart individuellt och utefter varje individs förutsättningar.

Vem är du?
Vi ser att du är en självständig, positiv, energisk och driven lagspelare som har flera års erfarenhet från hälsobranschen, antingen som PT, platschef på gym, hälsocoach eller friskvårdspedagog. Du är van att leda andra, har en förmåga att entusiasmera och du gillar att vara med och se andra människor utvecklas. Du delar vår mening, att träning ska vara roligt och en del i en långsiktigt sund livsstil.

Övrigt:
Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år, heltid och på dagtid, placerad i Hästsportens hus, Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG annika.englund@atg.se 

Vilka är vi:
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler.

Tillbaka Ansök