Head of IT Development på ATG

Om ATG

På ATG värnar vi också om våra medarbetare. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Vi vill ha friska och nöjda medarbetare och erbjuder därför bland annat en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående.

Nu jobbar vi på att uppfylla vår mycket ambitiösa vision: att skapa världens bästa spelupplevelse! Häng med!

Rollbeskrivning och ansvar som Head of IT Development

Vi söker dig som vill kliva in i Head of IT Development-rollen här hos oss på ATG, en viktig roll i resan mot vår vision och vårt kundlöfte. Allt vi på ATG levererar gentemot våra miljoner aktiva kunder baseras på IT. Vår fortsatta framgång bygger på vår innovationsförmåga, vårt kundfokus och vår förmåga att omsätta detta till spelupplevelser som överträffar våra kunders förväntningar. Som Head of IT Development har du en nyckelroll i detta. Vi lägger stort fokus på din personlighet och ser gärna att du som person är kommunikativ i dialog med både medarbetare och ledning, och kan se saker både ur operativa och strategiska synvinklar. Du är inte rädd för att stå upp för dina åsikter, motiveras av förändring och drivs av att se resultat.
Som Head of IT Development har du ansvar för all utveckling på ATG och är en viktig del av IT-ledningen. Du kommer aktivt bidra till att kort- och långsiktigt utveckla och förbättra ATG och dess IT-avdelning genom att sätta mål, förbereda, motivera och säkerställa att sektionen levererar på ATGs och ITs vision, strategi, och affärsplan. I rollen kommer du att ingå i IT-ledningen och rapportera direkt till CIO.
Våra värdeord: Offensiv, Respektfull och Ägarskap genomsyrar allt vi gör på ATG. Därför söker vi dig som är en coachande ledare med genuint intresse för människor, som aktivt bidrar till resultat, tar hänsyn till att vi alla är olika, och tar ägarskap både för egna leveranser såväl som helheten.
Utvecklingssektionen består idag av ca 100 medarbetare och chefer inom 8 olika leveransområden.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av följande:

• Mycket goda ledaregenskaper, erfarenhet av ledningsgrupparbete och ledarskap av ledare
• Stor kunskap och erfarenhet inom frågor gällande modern agil IT-utveckling
• Skicklig i att kommunicera, presentera och entusiasmera
• Förståelse för värdekedjor och organisationens affärsmodell
• Erfarenhet av strategiskt arbete inom organisationer där IT är affärsnära och affärskritiskt
• Framgångsrikt bedrivit förändringsledning inom IT
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om mig- rekryterande chef – Per Gutesten (CIO)

Sedan början av 2018 har jag haft det stora nöjet att leda och omforma IT-organisationen här på ATG tillsammans med mina fantastiska kollegor. Jag har en nära och coachande ledarstil, och lägger därför stor vikt vid att jobba tillsammans med duktiga medarbetare där jag slipper detaljstyra. Viktigt för mig är att fortsätta ha en öppen och prestigelös atmosfär där vi samarbetar mot gemensamma mål, inspirerar och utmanar varandra, samtidigt som vi skrattar och har roligt. Familjen är viktig för mig, och bland det bästa jag vet är att utforska Stockholms skärgård på sommaren, eller susa ner i skidbackarna på vintern tillsammans med min fru och mina två tonårssöner.
 
Kontakta oss!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Helga Svensson, Talent Acquisition Partner, helga.svensson@atg.se.  

Historien om ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.  

Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!   


Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.   
Tillbaka Ansök