Head of Sports betting

ATG växer, och vi behöver bli fler!

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi fler ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot världens bästa spelupplevelse.
På ATG är medarbetare vår största tillgång. Med ambition att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare arbetar vi aktivt med mångfald, jämställdhet och ökade möjligheter. Vi satsar på friska och nöjda medarbetare, bland annat genom att erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har tagit fram ett Manifest som guidar oss i hur vi ska arbeta för att uppnå bästa resultat. Våra ledord guidar oss i det dagliga arbetet.
Sedan 1974 har vi sålt spel på hästar, och sedan årsskiftet på 66 sporter till. Vi är den största aktören på den nordiska spelmarknaden med målet att växa ytterligare.


Vi söker en Head of Sports betting

Vi på ATG behöver förstärkning av en driven sport-och spelintresserad person som trivs i en fartfylld vardag i en spännande bransch!

Arbetsuppgifter:
Som Head of Sport betting hos oss kommer du att ha det övergripande ansvaret för spelområdet Sport. Du ansvarar för produktutveckling inom Sport, sportspelsstrategier, sportspelsutveckling. Ditt fokus kommer att vara produktutveckling samt säkerställa att kundupplevelsen är spännande, smidig och schysst! Du har personalansvar och du rapporterar till Chief Commercial Officer.

Vem är du:
För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från en liknande position och goda resultat av sportspelsutveckling. Du har tidigare arbetat med sportspel digitalt och har erfarenhet av att leda team. Du har en relevant akademisk utbildning, gärna inom ekonomi.

I denna rekrytering lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är driven, analytisk, har en hög ambitionsnivå och ett bra affärssinne. Du ska vara trygg och stabil i dig själv, ha mycket god kommunikationsförmåga samt att du som ledare skapar och inger ett bra förtroende.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG annika.englund@atg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök