HR Business Partner med inriktning på Ledarskap

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har därför en heltidsanställd Hälsocoach samt ett eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har en flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

HR Business Partner med inriktning Ledarskap

Om rollen
Som HR Business Partner med inriktning Ledarskap, kommer du ansvara för att implementera, driva och följa upp HR-processer i verksamheten samt främst jobba mot våra stabsfunktioner. Du kommer att arbeta som en rådgivande partner och ge stöd till chefer med syfte att förbättra och utveckla organisationen tillsammans med våra chefer och medarbetare. Du kommer in i rollen med tidigare praktisk erfarenhet av att arbeta med ledarskapsfrågor och kommer därför driva det strategiska arbetet kring utvecklingen av ledarskapet inom ATG. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med Erika och Lotta som är våra två HR Business Partners och rapportera till Head of HR.

Dina arbetsuppgifter som HR Business Partner kommer bland annat innebära att

  • Coacha och vara bollplank till chefer i HR relaterade ärenden
  • Leda arbetet kring att utveckla Ledarskapet
  • Stötta chefer i organisationsutvecklings frågor
  • Samarbeta med facket och ansvara för fackliga förhandlingar
  • Hantera arbetsmiljö och rehabiliteringsärenden
  • Identifiera behov och actions utifrån resultat från medarbetarundersökningar

Om dig
För att trivas i rollen tror vi att du är trygg i dig själv, vågar ta plats och tycka till då du självständigt kommer driva strategiska frågor inom organisationen. Vi tror att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga då du kommer ha många olika kontaktytor. Du trivs i möten med människor och drivs av att agera bollplank och stöttning i HR-relaterade frågor. Vi tror även att du har ett stort engagemang för att driva ledarskapsutveckling och trivs med att både skapa och hålla utbildningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant akademisk examen som till exempel Personalvetare samt flera års arbetslivserfarenhet från rollen som HR Business Partner eller liknande befattning. Du har kompetens och praktisk erfarenhet av att utveckla ledarskap inom en organisation. Har du dessutom erfarenhet från NLP, är det meriterande.

Om oss, dina HR Business Partner kollegor – Erika och Lotta
Vi är idag två HRBP:s som supporterar olika delar i verksamheten vilket ställer krav på oss att arbeta båda självständigt men även tillsammans. Vi arbetar nära varandra i olika projekt som rör hela bolaget och har en ständig dialog där vi utbyter erfarenheter, ger råd och stöttar varandra. ATG är på en förändringsresa och det händer mycket med många aspekter att ta hänsyn till. Där har vi en viktig roll att informera, underlätta och styra processer. Det kräver att vi vågar stå på oss när vi ibland har andra åsikter än organisationen.

Vi har högt i tak och väldigt roligt på jobbet och hoppas nu få in ännu en teamplayer!

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alva Hellberg, alva.hellberg@atg.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök