Legal Counsel

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort söker vi ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

Medarbetarna är ATGs allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. ATG månar om att våra medarbetare ska kunna vara hållbara och friska, vi har en heltidsanställd Hälsocoach och eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg för att göra jobbet smidigare och underlätta för goda samarbeten mellan avdelningar.

Legal Counsel

Vi på ATG behöver nu förstärkning av ytterligare en driven och prestigelös Legal Counsel, som trivs i en fartfylld vardag i en spännande bransch!

Om rollen
I rollen som Legal Counsel kommer du att tillsammans med kollegor utveckla och etablera Legal i nära samarbete med nyckelfunktioner på ATG, som IT, affärsledning, produktägare, marknad och försäljning. Du kommer ge råd till verksamheten i avtalsfrågor kopplade till de lagar som reglerar ATGs verksamhet och du kommer guida verksamheten genom de legala frågor som kan uppkomma i någon av ATGs många relationer till ägare, återförsäljare, samarbetspartners och leverantörer både i Sverige och internationellt.

Med din spetskompetens stöttar du ATGs affärsverksamhet i legala avtalsfrågor och erbjuder genomlysning, analys och rådgivning från behov till leverans samt deltar i och driver prioriterade förhandlingar tillsammans med interna stakeholders. Eftersom Strategiskt Inköp ansvarar för att stötta hela ATGs affärsverksamhet, inkluderat sälj- och partneravtal kommer du arbeta med flera olika typer av avtal med parter som verkar inom en mängd olika branscher. Du bidrar till att vi etablerar och säkerställer en styrd process för avtalshantering, avtalsmallar och kommersiella samarbeten för ATG.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har juristexamen och erfarenhet av att skriva och teckna komplexa tjänste- och licensavtal, vidare har du förhandlings- och upphandlingsvana. Du är insatt i för ATG relevanta lagar som AML, Upphovsrätt, GDPR och Spellagen. Tidigare erfarenhet från dynamiska och komplexa branscher är meriterande.

Arbetet ställer höga krav på leverans vilket förutsätter att du är att du är driven, relationsskapande, modig och noggrann. Du har ett konsultativt angreppsätt och är prestigelös som person.

Om mig – rekryterande chef Maria Kämbrant, Head of Strategic Sourcing
Jag har ett av världens roligaste jobb där jag känner att jag gör nytta varje dag på jobbet och bidrar till att ATG fortsatt etablerar och driver väl fungerande kommersiella samarbeten. Vår funktion utvecklas ständigt och vi jobbar brett för att stötta hela verksamheten, med den snabba förändringstakt som både branschen och ATG befinner sig i innebär det stor omväxling på arbetsuppgifter och nya spännande uppdrag där vi som medarbetare också växer och utvecklas.
Vi jobbar både strategiskt och operativt med stora och små frågor. Som chef är jag delegerande, stöttande och lyhörd och jag tror på att bygga på styrkor, att låta medarbetare göra de det är bra på. Jag är involverande, driven och engagerad och för att vårt samarbete ska fungera behöver du också vara det.

Jag har tre tonårsbarn, är omgift och älskar att umgås med familj och vänner, vara ute i naturen, träna och åka skidor.

Kontakta oss!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, placerad vid Solvalla.

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.  

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

 

Tillbaka Ansök