Manager Betting Objects

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Manager Betting Objects

Vill du arbetat i en bred roll där du är drivande och ansvarig för planering, strategi och utförande av ATG:s hästspelkalender och importaffär? Då söker vi dig!

Du kommer arbeta med att löpande utveckla och leda arbetet med ATG:s hästspelkalender samt ansvara för uppföljning och utvärdering. Du är kontaktperson och har ansvar för samverkan med våra leverantörer och partners gällande kalender- och spelobjektsfrågor. Du utvärderar och driver arbetet för att säkerställa optimering av ATG:s hästspelformer, spelkoncept samt strategiska som operativa frågor och leda gruppens arbete för bästa leverans.
Du har personalansvar samt rapporterar till Head of Horse betting

Dina arbetsuppgifter består vidare av:

  • Analyserar och kravställer vårt hästspelsutbud mot leverantörer och partners för att säkerställa spännande spelobjekt till våra kunder
  • Utvärdera nya internationella affärsmöjligheter och tävlingar att importera
  • Ansvarig för budget och prognostisering av ATG:s importaffär

Vem är du?
Som person tror vi att du är lösningsorienterad, driven och har ett stort travintresse samt att du vill påverka och göra skillnad. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare, prestigelös och flexibel. Du kommer att arbeta verksamhetsnära det är viktigt att du har en förmåga att skapa långsiktiga relationer, är lyhörd och kommunikativ. Du ska vara trygg och stabil i dig själv, ha mycket god kommunikationsförmåga samt att du som ledare skapar och inger ett bra förtroende.

Om mig – rekryterande chef Nicklas Jonsson, Head of Horse betting
Jag har varit chef över hästspelet på ATG i drygt två år efter att tidigare haft olika roller inom produkt- och affärsutveckling. Vi är ett team på nio personer inom sektionen som jobbar med högt engagemang och driv för att skapa den bästa möjliga upplevelsen till våra kunder. Som ledare är det viktigt för mig att ge mitt team stort ansvar för att driva sina uppgifter och ansvarsområden. Med ett tydligt delegerat ägarskap och förväntningar bidrar alla till helheten där vi ska leverera världens bästa hästspelsupplevelse och uppnå våra affärsmål.

Jag motiveras själv starkt av utveckling och lägger fokus på att vi har en lärande kultur där vi som grupp och varje medarbetare utvecklas. Både i med- och motgång så finns det saker att lära sig av för att i framtiden nå nya framgångar.

Jag söker efter en driven person som vill utvecklas tillsammans med oss och vara med att bidra till den härliga arbetskultur som vi har på ATG.

Kontakta oss!
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla men på grund av Covid-19, så sker i nuläget mestadels arbete på distans. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting nicklas.jonsson@atg.se eller ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se.

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

 

Tillbaka Ansök