Manager Customer Service

ATG växer och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Manager Customer Service

Är du av åsikten att kunden alltid ska vara i fokus? Har du på ett framgångsrikt sätt lett ett förändringsarbete tidigare? Lockas du av möjligheten att leda en avdelning till nästa nivå?

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du ha övergripande ansvar av framtagande och genomförande av strategi och plan för vilken roll kundservice skall spela för ATG som bolag, ATGs butiker, trav och galoppbanorna samt ATGs kunder.
Du har personalansvar och du rapporterar till Head of B2B Sales.

Vem är du:
Vi söker en erfaren, driven och målmedveten Kundservicechef, du bör har dokumenterad erfarenhet av strategiarbete och att leda en organisation i förändring. Du bör också gilla och få energi av att skapa egna förutsättningar för sig själv och teamet givet den fastslagna strategin. Du besitter starka ledaregenskaper och erfarenhet av att leda ett team. Som person är du ödmjuk, flexibel och positiv.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG annika.englund@atg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.


Om ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

 

 

Tillbaka Ansök