Manager till Service Management Office (SMO) på ATG

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.  Nu letar vi efter vår nya SMO manager som kliver in i en spännande roll där möjlighet och utrymme finns för utveckling och förbättringar.
Våra värdeord: Offensiv, Respektfull och Ägarskap genomsyrar allt vi gör på ATG. Därför söker vi dig som är en coachande ledare med genuint intresse för människor, som aktivt bidrar till resultat, tar hänsyn till att vi alla är olika, och tar ägarskap både för egna leveranser såväl som helheten.

SMO på ATG
Syftet och målet med SMO är att säkerställa ATGs fortsatta regelefterlevnad, att vi får full utväxling på den satsning vi gör inom SMO-området. SMO hanterar ITSM-processer som är väl anpassade till regelverk, branschstandarder och bästa praxis. SMO är eskalerings- och ledningspunkt för servicehantering inklusive ITSM Tools. SMO säkerställer att ATGs styrmodell är definierad, effektiv och utvecklas utifrån verksamhetens behov.

Dina arbetsuppgifter och ansvar
ATG är nu inne i en spännande agil transformation där SMO har en viktig funktion när det gäller att anpassa och integrera existerande processer för att stödja utvecklingsteamen i att både kunna leverera snabbt och med regelefterlevnad. I den agila transformationen har du en nyckelroll i att ta fram processer som är både snabba, enkla och effektiva – samtidigt som de uppfyller regelkraven. Du är en duktig förändringsledare som får processerna att bli ett naturligt arbetssätt i alla team.
Som Manager SMO uppmuntrar du till samarbete och innovation samt säkerställer rätt förutsättningar för ett öppet klimat i teamet du ansvar för. Du utmanar dig själv och dina medarbetare att aktivt delta och bidra till att utveckla och upprätthålla effektiva och smidiga processer, högkvalitativa resultat och att ta ägarskap för bra samarbeten inom organisationen.
I dagsläget ansvarar du för ett team av sex medarbetare, varav tre konsulter. Du koordinerar även ett virtuellt team som består av experter från ATGs verksamhet, främst inom IT-organisationen. Utöver det har du nära samarbete med olika delar inom företaget, tex. Säkerhet & Kvalitet, Kundservice och HR.
Manager SMO rapporterar direkt till Head of IT Office.

För att lyckas i rollen som Manager SMO
Som Manager SMO är det ytterst viktig att du trivs med att jobba med processer. Du har gedigen erfarenhet av att skapa nya processer, implementera dem och vidareutveckla vid behov och du har lång erfarenhet av att förvalta och utveckla SMO inom agila organisationer. För att lyckas i rollen behöver du ha förståelse för organisationens affärsmodell, har jobbat crossfunktionellt och har bedrivit förändringsledning inom IT.
Utöver processer ser vi gärna att du är van vid att jobba mot olika intressenter och har lätt att förstå behov och översätta krav till actions. Det är en fördel om du även är van att mäta effekthemtagning. Erfarenhet från automatisering och robotisering är också en fördel.
Du är en coachande ledare som är bra på förändringsledning och har god erfarenhet av att jobba både strategiskt och operativt. Du trivs med att presentera och entusiasmera. Du är även en analytisk person som gillar att lösa problem och implementera nya lösningar i syfte att effektivisera processer.
ATGs koncernspråk är svenska, men inom SMO arbetar vi på engelska då vi har engelskspråkiga i teamet, därför är goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift ett krav.
Du har en relevant utbildning och erfarenhet för rollen som Manager SMO.

Om mig, rekryterande chef- Christina Hörner-Larson- Head of IT Office på ATG
För mig är det coachande ledarskapet väldigt viktigt. Jag trivs bäst i en öppen och tillitsfull miljö. Jag har stort förtroende för mina medarbetare, både till person och kompetens. För mig är det viktigt att finnas tillgänglig för samarbete och diskussion. Tillsammans kan vi bidra med våra kunskaper för att lära och leverera på högre nivå hela tiden. Jag är nyfiken och vill gärna lära mig nya saker, men har även stor respekt för den erfarenhet alla medarbetare bär med sig.

Kontakta oss!
De flesta rollerna hos oss på ATG – precis som Manager SMO rollen är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Helga Svensson, Talent Acquisition Partner, helga.svensson@atg.se.  

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.   Läs mer om oss här: omatg.se
Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse – häng med!   

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Tillbaka Ansök