Marketing Compliance Specialist

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Marketing Compliance Specialist

Arbetsuppgifter:                      
I denna roll kommer du att ansvara för att ATGs Marknadsavdelning har uppdaterade och fungerande processer och rutiner så att arbetet är förenligt med Spellagen, AML och GDPR. Du ansvar för att ATGs marknadsföring och kundkommunikation är compliant. Du arbetar tillsammans specialister inom Spelansvar och AML med att utforma ATGs kundkommunikation så att den levererar enligt syfte och mål. Du arbetsleder och rapporterar på framdrift på området.

Vem är du?
Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt, framförallt bör du ha god kundkommunikation samt ett strukturerat arbetssätt och kunskap och förståelse om att arbeta med arbetsprocesser.
Du ska vara insatt i marknadsrätt i allmänhet, och gärna inom spelbranchen i synnerhet. Du ska ha erfarenhet och från att ha arbetat med GDPR och AML samt en allmän kunskap om de lagkrav som styr vår kommunikation.

Du ska vara trygg och stabil i dig själv och vi ser gärna att du är driven och självständig med stark förmåga att lösa problem och vidta åtgärder när det krävs samt. Du bör ha en övergripande förståelse för CRM-arbete, och gärna erfarenhet av kampanjsystem/e-post kommunikation.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi, juridik eller statsvetenskap och minst något år arbetslivserfarenhet.

Om mig – rekryterande chef Johanna Åberg, Head of Marketing
Jag har jobbat på ATG i drygt 5 år. Som marknadschef på ATG får jag förmånen att leda ett engagerat och drivet team, jobba med de bästa byråerna samt har marknadens kanske mest engagerade kunder.

Som ledare lägger jag stor vikt i det personliga ledarskapet, jag vill att alla mina medarbetare ska känna sig motivera och kunna utvecklas i sina roller. Vi är ett starkt och sammansvetsat team som tar hand om varandra, hjälper till när det behövs och utmanar varandra för att nå bästa resultat. För att det ska fungera så tror jag på tydliga roller, definierade ansvarsområden, tydligt mandat och inte minst tillgång till information. Jag söker efter min nästa stjärna och jag hoppas det är du!

Övrigt 
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på ATG annika.englund@atg.se

Observera att rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan sker endast via vår rekryteringsportal och ej via mejl.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

 

 

Tillbaka Ansök