Mathematical Developer

Mathematical Developer

Har du ett brinnande intresse för matematik och AI och vill du hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse? Sök då denna tjänst!

Om rollen

Vi erbjuder en tjänst i ett trevligt, socialt och mycket kompetent team. För rätt person finns stora möjligheter att bidra och påverka och jobba brett med produktutveckling inom häst- och sportspel. Vi tänker att du kommer att bidra med din spetskompetens inom matematik och machine learning.
Arbetsuppgifterna kommer att bestå i att utföra beräkningar, ta fram beslutsunderlag, programmera prototyper och att agera specialist i diverse utvecklingsprojekt och arbetsgrupper.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller i slutskedet av dina studier, med en utbildning som inkluderar matematik och matematisk statistik. Du bör ha goda kunskaper inom programmering och machine learning.

För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt med eget driv och en ambition att utvecklas liksom ett mål- och resultatinriktat arbetssätt. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att samarbeta men också att kunna arbeta självständigt. Du kommer att arbeta verksamhetsnära så det är viktigt att du har en förmåga att skapa långsiktiga relationer, är lyhörd och kommunikativ. Goda kunskaper i engelska krävs både i tal och skrift.

Om mig – rekryterande chef Mikael Kudrén, Head of Digital

Jag har ett starkt intresse för alla delar av vår digitala verksamhet: teknik, produktutveckling, försäljning och inte minst användarupplevelse. Som ledare fokuserar jag på att bygga grupper där gemenskap, transparens, passion, nyfikenhet och humor är nyckelord. Det ska vara roligt att gå till jobbet på måndagarna, och man ska känna att man har lärt sig någonting nytt varje vecka.

Kontakta oss!

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.  Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund Talent Acquisition Partner, annika.englund@atg.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!     

Tillbaka Ansök