Nu rekryterar vi till sektionen Betting Operations; – Operational Incident Manager 50% och Betting Operator 50%

ATG växer, och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.  

Nu rekryterar vi till sektionen Betting Operations;
– Operational Incident Manager 50% och Betting Operator 50%

I denna roll kommer du vara del av två arbetsteam på sektionen Betting Operations och arbeta 50% som Operational Incident Manager (OIM) samt 50% som Betting Operator (BO).

Som Operational Incident Manager (OIM) kommer du ansvara för den operativa verksamheten, förebygga och hantera incidenter. I rollen ingår även att, när incident övergår till kris, leda ATGs krisorganisation.

Vidare i rollen kommer du bland annat:

  • Ha en nära kontakt med Kundservice, IT:s Control Centre, trav-och galoppbanor och Kanal 75 samt ansvara för den interna och externa kommunikationen.
  • Dokumentera och upprätta rapporter om inträffade incidenter.

I rollen som Betting Operator kommer du övervaka och hantera driften av hästtävlingar som ATG erbjuder spel på. Utöver det kommer du också fungera som second linesupport för ATGs Kundservice.

Vidare kommer du bland annat:

  • Hantera mail- och telefonkontakt med våra utländska partners och ansvara för att det internationella spelet fungerar.
  • Vara arbetsledare för de som arbetar som Betting Assistant.

För denna tjänst gäller skiftarbete vilket innebär att arbetstiderna varierar mellan dags-, kvälls och helgarbete. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet av spel och sport. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av att arbeta med ledarskap, eller arbetat i en ledande ställning.

Som person ser vi att du trivs att arbeta i grupp och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är van vid att hantera stressiga situationer och kan snabbt fatta genomtänkta beslut. Du har hög integritet samt är orädd för konflikter.

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Kontakta oss! 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sandra Ahlenius, Talent Aquisition Partner på sandra.ahlenius@atg.se, eller Joakim Dahlgren, Head of Betting Operations, joakim.dahlgren@atg.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Tillbaka Ansök