Operation Manager-Horse

ATG växer, och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar. 

Nu rekryterar vi en Operation Manager -Horse!

Om rollen

Du är navet för hur hästprodukten jobbar och servar våra kunder på bästa sätt. Som Operation Manager för Hästspelet ansvarar du för det dagliga arbetet så som kampanjteknik, planering, problemhantering och att löpande analysera vad som driver vår affär. I rollen är du också kontaktperson mot leverantörer. Du representerar ATG och våra kunder i eventuella tredje parts dialoger om lösningar samt säkerställer att vi har tydliga rutiner och processer för att nå våra mål för Häst.

Dina arbetsuppgifter består vidare av:

  • Samordna forum och hålla i övergripande prioriteringar kopplat till vår operationella leverantörsstyrning och kontakt med våra nyckelpartners.
  • Arbeta med optimering av hästspelsutbud, problemhantering och löpande analyser vad som driver affären.
  • Utforma rutiner och processer för att nå våra interna mål.

För att åstadkomma utveckling och leverans enligt ovan jobbar du nära affärsutveckling, sälj- och marknadsföringskanaler samtandra intressenter internt och externt. Du ansvarar för att driva produkten internt i förändringsarbetet.

I rollen ingår att avge rapportering och analys av nyckeltal för ditt produktområde inklusive aktivitetsplaner.

Vem är du? 

Vi letar efter dig som har en eftergymnasialutbildning och ser det som meriterande om du har arbetat i spelbranschen tidigare. Som person tror vi att du är lösningsorienterad, driven och har ett stort intresse att påverka och göra skillnad. Har du också arbetat i en roll med operationellt ansvar, alternativt arbetat med affärsutveckling ser vi det som positivt.

Som person är du strukturerad, metodisk samt har en stark kommunikativ förmåga.

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Kontakta oss! 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting nicklas.jonsson@atg.se eller Sandra Ahlenius, Talent Acquisition Partner, sandra.ahlenius@atg.se.   

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.    

 

Tillbaka Ansök