Partner Sales Manager

ATG växer och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Partner Sales Manager

Som vår Partner Sales Manager blir du blir en viktig pusselbit på vår tillväxtresa. Du kommer att på ett proaktivt och självständigt sätt utveckla ATGs potentiella affärsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du att vara med och utveckla befintliga affärer av icke spelrelaterade produkter i ATG terminalen samt även lansera nya produkter. Du kommer att träffa existerande kunder och samtidigt identifiera och träffa nya potentiella kunder. Du följer upp säljresultat, KPI:er och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar på rätt sätt mot företagets mål. Du rapporterar till Head of B2B Sales.

Vem är du:
Vi söker en kommunikativ, driven och självständig person som har förmågan att se affärer som andra inte ser. Vi vill gärna att du har erfarenhet av ”New Business” försäljning sedan tidigare.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG annika.englund@atg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.


Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

 

 

Tillbaka Ansök