Product Owner till B2B Sales

ATG växer och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Product Owner 

Har du ett starkt fokus på användarnytta och affärsresultat, med utgångspunkt i tekniska möjligheter – då är denna tjänst rätt för dig!

Arbetsuppgifter
Som Product Owner är du en stadig bro mellan utveckling och verksamhet. Du är ansvarig för att omsätta visioner och inriktningar, för förändring och utveckling till konkreta funktionella krav för IT-utveckling. Du arbetar tillsammans med övriga i teamet och prioriterar förbättringsförslag som hjälper oss att nå våra mål. Du är ägare av backloggen och prioriterar vad som ska göras. Som Product Owner har du en stabil grund att stå på och stora möjligheter att själv sätta inriktning på vår spelupplevelse.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en Akademisk examen inom t ex digitalt/IT eller ekonomi och minst några års arbetslivserfarenhet samt goda resultat av produktägande

I våra rekryteringar lägger vi stort fokus på personliga egenskaper och i denna roll är det viktigt att du är tydlig, strukturerad och lugn. Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap kommer vi att nå våra mål tillsammans.

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG, annika.englund@atg.se

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

 

Tillbaka Ansök