Project Manager, Marketing & Campaigns

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.  

Project Manager, Marketing & Campaigns

Är du den vi söker? Till vår marknadsavdelning söker vi en driven och kommunikativ Projektledare med erfarenhet av event- och kampanjplanering!

Arbetsuppgifter:
Som projektledare hos oss driver du kampanjprojekt inom kundkommunikation, annonsering samt event. Du arbetar med interna beställare, och tar vid när det är dags för detaljplanering och utförande. Du driver olika kampanjprojekt och Event från brief och uppstartsmöte till genomförande och uppföljning, samt ansvar för att kampanjerna drivs enligt ATGs riktlinjer och spelansvar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred erfarenhet och kompetens inom Event i Sport och /eller festivalmiljö. Vi ser att du har mellan 5-10 år erfarenhet och du bör ha arbetat några år på Eventbyrå. Du har god erfarenhet av att arbete på reklambyrå alternativt på beställarsidan. Vi vill att du har goda kunskaper inom digital marknadsföring och 1-1 kommunikation (CRM) kommunikation. Som person har du en positiv attityd, är lösningsorienterad och tycker om att arbeta i team. Vi ser även att du är strukturerad och har mycket god förmåga att leda projekt.

Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap kommer vi att nå våra mål tillsammans.

Övrigt
Tjänsten, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG, annika.englund@atg.se

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan, vi tar endast emot ansökan via vår rekryteringsportal.

Om ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider
.

Tillbaka Ansök