Senior International Key Account Manager

ATG växer, och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar. 

Nu rekryterar vi en Senior International Key Account Manager till Internationella avdelningen.

Om rollen

ATG:s internationella verksamhet ger intäkter som används till att förbättra trav- och galoppsportens förutsättningar i Sverige och bidrar dessutom till att sprida intresset för svensk hästsport i världen.

ATG har haft ett internationell samarbete sedan milleniumskiftet. Världen globaliseras, likaså spelbranschen. Vill du vara med på vår resa och ta nästa steg för ATGs internationella affär? Vill du jobba med några av världens bästa spelprodukter? Då är detta något för dig.

Som Senior International Key Account Manager är du huvudpersonen i att förvalta och vidareutveckla ATG’s B2B-affär. Du ska ansvara för de största och viktigaste relationerna och klara av komplex förhandling av kommersiella och legala villkor för både import- och exportavtal, ta fram kundplaner och vara delaktig i budgetarbetet. Du ska tänka och arbeta strategiskt men det är tyngdpunkt på det operativa arbete för få saker att hända. I rollen är det också viktigt att ha en helhetssyn på affären och förstå vad det innebär för hela ATG och för våra kunder.

Som Senior International KAM hos oss kommer du arbeta med spännande frågor och miljöer med flera kontaktytor såväl internt som externt. Det är varierande arbetsuppgifter och det är viktigt arbeta mångfasetterat och prestigelöst kunna hugga i där det bäst behövs. Du kommer få inblick i olika länders spelkultur och ansvara för att driva affären.

Arbetet innebär resor runt om i världen till våra samarbetspartners och till olika trav-och galopptävlingar och mässor. Teamet du arbetar tillsammans med kommer bestå av fem personer, där du rapporterar till Head Of International Sales.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har en eftergymnasial utbildning som civilekonom, jurist, alternativt IHM-utbildning eller motsvarande. I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper och erfarenheter att väga tungt.

Vi ser att du har upp mot 5-10 års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vana av komplexa förhandlingar, affärsutveckling och strategiskt arbete. Det är även meriterande om du tidigare har erfarenhet från hästsport eller spelbranschen.

Som person är du social, driven och brinner för affärer och kundrelationer. Du är framåtlutad, har skinn på näsan, flexibel och är ansvarsfull. Du kan obehindrat uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Kontakta oss! 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.   

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sandra Ahlenius, Talent Aquisition Partner på sandra.ahlenius@atg.se, eller Ylva Svensson, Head of International Sales, ylva.svensson@atg.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.   

Tillbaka Ansök