Senior Product Designer

ATG växer, och vi behöver bli fler! 
För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar. 

Senior Product Designer

ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Nu växlar vi upp och satsar ännu mer på vår digitala utveckling genom att förstärka teamen som jobbar med  digital produktutveckling, med fokus på streaming, personalisering och prestanda. Tillsammans jobbar vi mot målet att skapa världens bästa spelupplevelse.

Om rollen
Du är övertygad om att vi skapar värde för affären genom att skapa värde för användarna. Du tror att om vi fokuserar på att identifiera användarproblem och testar våra lösningar innan vi implementerar så bygger vi inte bara bättre produkter och en lärande kultur, utan också en bättre värld.

I rollen som Senior Product Designer jobbar du holistiskt med produktdesign och kommer ha stor påverkan på många människor. Du är den som lär dig att förstå hur allt hänger ihop och du jobbar med att identifiera förbättringsområden utifrån data och insikter med hjälp av experter inom user research, konverteringsoptimering och analys. Du följer produktutvecklingen från idé till leverans och genomför designaktiviteter, planerar flöden, designar gränssnitt samt testar interaktion och design med hjälp av prototyper, användartester och A/B-tester. Dessutom driver du arbetet med att förbättra hur vi jobbar med produktdesign och insiktsdriven produktutveckling. Du är en ambassadör för ett kund- och insiktscentrerat arbetssätt.

Här får du möjlighet att jobba med några av Sveriges största och mest använda produkter, mot målet att skapa världens bästa användarupplevelse!

Vem är du?
Du har en utbildning inom Interaktionsdesign, User Experience Design och/eller Beteendedesign. Vi vill att du har minst 4-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du ska ha arbetet med och lanserat digitala produkter med många användare.
För att lyckas i den här rollen är det viktigt med eget driv och en ambition att utvecklas liksom ett mål- och resultatinriktat arbetssätt. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att samarbeta men också att kunna arbeta självständigt. Du kommer att arbeta verksamhetsnära så det är viktigt att du har en förmåga att skapa långsiktiga relationer, är lyhörd och kommunikativ.

Om mig som rekryterande chef – Jesper Komstadius, Manager Design & Growth
De senaste tre åren har jag varit med och byggt ut det team som idag ansvarar för produktdesign, research, CRO och trafikanskaffning på ATG. Det är ett starkt team med mycket kompetens, stor prestigelöshet och en vilja att lära sig för att hela tiden bli bättre.

I mig får du en engagerad chef som tror på transparens och som sätter stor tillit till sina kollegor. Utanför ATG lever jag livet som småbarnsförälder och trivs allra bäst i köket bland grytor och köksmaskiner.

Kontakta oss! 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se eller Jesper Komstadius, jesper.komstadius@atg.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Historien om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Tillbaka Ansök