Sport Marketing Manager

ATG växer och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi fler ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är medarbetare vår största tillgång. Med ambition att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare arbetar vi aktivt med mångfald, jämställdhet och ökade möjligheter. Vi satsar på friska och nöjda medarbetare, bland annat genom att erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har tagit fram ett Manifest som guidar oss i hur vi ska arbeta för att uppnå bästa resultat. Våra ledord guidar oss i det dagliga arbetet.

Sedan 1974 har vi sålt spel på hästar, och sedan årsskiftet på 66 sporter till. Vi är den största aktören på den nordiska spelmarknaden med målet att växa ytterligare

  

Vi söker en Sport Marketing Manager

Har du idéer om hur vi ska marknadsföra och sälja spel på våra 66 andra sporter än häst? Då är du kanske rätt person för rollen.

Arbetsuppgifter
Som Sport Marketing Manager är du ytterst ansvarig för kampanjer och marknadsföring för ATG Sport! Du får ägarskap för allt från budget och affärsplan till kampanjutformning, mediainvesteringar och uppföljningar, samt ATGs sponsorsamarbeten kopplade till SPORT.

Rollen innebär både ett strategiskt och operativt ansvar. Du har stora möjligheter att vara med och utveckla varumärket framåt och att stärka ATG Sports positionering på marknaden. Till din hjälp har du våra duktiga projektledare, vår inhousebyrå och vårt eget produktionsbolag Kanal 75, samt några av Sveriges bästa byråer och övriga leverantörer. Du rapporterar till Head of Marketing, du har inget personalansvar.

Vem är du
Som person är du initiativrik, lösningsfokuserad, kreativ och har förmågan att genomföra dina idéer. Du gillar ett högt tempo. Du är affärsnära i ditt förhållningssätt till marknadsföring och ser kopplingen mellan varumärke och affär. Du är en van kravställare och har dokumenterade resultat av att jobbat med medie- och reklambyråer. Du har minst 5 års erfarenhet av operativt och strategiskt arbetet med marknadsföring.

Övrigt 
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG annika.englund@atg.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

 

 

 

 

Tillbaka Ansök