Sportsbook Operator

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbete på distans och mellan avdelningar.

Sportsbook Operator till ATG

Om rollen:
Du är operationellt ansvarig för att atg.se och appen är uppdaterad på bästa sätt med de matcher, ligor och sporter som är mest aktuella för tillfället. Så att rätt matcher och sporter visas för spelarna, att spelförslag finns på plats, att liveutbudet är enligt förväntan. Du kommer att ingå i ett team om 4 personer och du rapporterar till Head of Sportsbook.

Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att du:

Bokar streaming och har en översikt på hur mycket som är bokat och att det är enligt budget.
Är främsta kontakt mot kundsupport i frågor som rör sport.
Bistår Sportsbook Manager med att hålla sportkalendern uppdaterad.
Uppdaterar bildmaterial vid behov.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll måste du ha ett stort sportintresse och har koll på de flesta sporter som vi har som utbud. Du gillar att arbeta operativt och för att passa in i vårt team ser vi gärna att du är utåtriktad med mycket god samarbetsförmåga och har ett stort personligt engagemang, är lyhörd inför dina kollegor, tar initiativ och är självgående. Det är viktigt att du trivs i en social och kommunikativ roll, då du kommer ha många olika kontaktytor.
Du bör ha en gymnasialutbildning och det är meriterande med arbetslivserfarenhet från sport- eller sportspel-branschen.

Om mig – rekryterande chef Christian Erlandsson, Head of Sportsbook
Jag har jobbat i spelbranschen i 20 års tid, inom poker, casino och – inte minst – sportbetting. Mitt sportintresse är brett med fotboll och hockey som det mest brinnande intresset igenom åren, men där amerikansk fotboll sticker ut mer i närtid. Jag vill som ledare ge mina teammedlemmar möjlighet att växa och ta eget ansvar, samtidigt som vi hjälps åt som team att nå våra mål. Jag ser samarbetet med andra team på ATG som en essentiell del för oss att fortsätta växa, så det är ett område som jag värderar och lägger tid på.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, du är placerad på vårt kontor vid Solvalla i Stockholm. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan, vi tar endast emot ansökan via vår rekryteringsportal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

 

 

 

 

 

Tillbaka Ansök