Talent Acquisition Assistant

Vill du starta din karriär inom HR på ett spännande bolag där det händer mycket? Drivs du av resultat och utveckling? Fortsätt då att läsa för ATG växer och vi söker nu en Talent Acquisition Assistant! Hos oss kommer du garanterat utvecklas och vara med att själv forma din roll samtidigt som vi ser till att ha riktigt roligt längst vägen!  

Som Talent Acquisition Assistant på ATG kommer du bli en del av vårt rekryteringsteam som jobbar med att attrahera, utveckla och inspirera. För oss är det viktigt att vi förstår verksamhetens behov och att vara en professionell rekryteringspartner. I gruppen har vi tät dialog, är ambitiösa och vi är inte rädda för att testa nya vägar och komma med nya idéer för att ständigt utvecklas. Eftersom vi i teamet supporterar olika delar i verksamheten ställer det krav på oss att arbeta båda självständigt och tillsammans i olika projekt.

Du kommer att stötta våra Talent Acquisition Partners i hela rekryteringsprocessen och du kommer bland annat arbeta med:

  • Administration kring Onboarding
  • Annonsering, search och urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning
  • Stötta i vårt Employer Branding-arbete samt vara behjälplig i övrig HR-administration. 

Vem är du?
Vi söker dig som studerar personal-, beteendevetenskap eller motsvarande universitetsutbildning och gärna har någon form av arbetslivserfarenhet av service och/eller administration. Vi ser din utveckling i rollen långsiktigt och vill därför gärna att du har minst ett år kvar av dina studier.

För att lyckas i rollen är du initiativtagande, nyfiken, driven och prestigelös, vill utvecklas och är inte rädd för att testa nya saker. Du trivs i en social och kommunikativ roll då du kommer ha många olika kontaktytor och du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Sist men inte minst tycker du som vi att det är viktigt att ha det roligt på jobbet och vill bli en del av vårt team som alla ständigt strävar efter att leverera bästa resultat.

Om mig – rekryterande chef Kristina Ulander, Manager Talent Acquisition
Jag älskar rekrytering med allt vad det innehåller och brinner för att matchningen mellan arbetsgivare och kandidat blir perfekt. Jag tror på det coachande ledarskapet, att vi jobbar hårt för att överträffa våra mål, har roligt på vägen och tillsammans skapar rekrytering och Employer Brand i världsklass.

För mig är det viktigt att vi jobbar enligt jaget för laget. Att arbeta tillsammans och inte bara samtidigt gör att alla får ett stort värde på sin sträcka- Några startar, andra har mittsträckan och vissa slutför.

Om oss
Vill du veta mer om oss i rekryteringsteamet? Du hittar oss på LinkedIn: Alva Hellberg, Helga Svensson, Annika Englund, Kristina Ulander

Övrigt
Arbetstiderna är flexibla, men vi ser gärna att du har möjlighet att jobba ca 8 timmar i veckan med förståelse för att studierna kräver mer tid vissa veckor och mindre andra.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Talant Acquisition Partner Alva Hellberg, alva.hellberg@atg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. 

 

 

Tillbaka Ansök