Team manager till Test och Kvalitet på ATG

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.  

ATG är ett spelbolag som skiljer sig ifrån andra – vi har inga privata vinstintressen utan vi ägs av hästsporten själv. Vi har framgångsrikt i över fyrtio år utvecklat världsledande produkter och erbjudanden inom hästspel, och på senare tid har vi satsat stort på att expandera våra spel även bortom hästsporten. Vi värnar om våra spelare, vilket återspeglas i vårt kundlöfte: Vi ska skapa spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt! 

Vårt mål är att leverera världens bästa spelupplevelse till våra kunder! För att göra det så behöver vi dig som vill ta nästa steg i din karriär där du kan fortsätta bygga din expertis inom test och kvalitet, slipa på din ledarskapsförmåga, samt få utlopp för ditt starka engagemang för kundupplevelsen! Som ATG:s Team Manager för Test och Kvalitet så har du en nyckelroll i hela organisationens arbete med att förbättra alla delar i vår intensiva produktutveckling, där kvalitet och effektiva och snabba arbetsmetoder måste gå hand i hand när världens bästa spelupplevelse skapas!

Läs mer om rollen och sök! 

Om rollen och ditt ansvarsområde

ATG:s produkt- och affärsutveckling baseras på agila arbetssätt där test och kvalitet är en naturlig integrerad del. Du kommer därför att arbeta med att fortsätta utveckla och förbättra ATG:s IT kvalitets- och testprocesser i produktutvecklingens alla steg. En stor del av din tid kommer du ägna åt att ytterligare höja medvetenheten, kunnandet och teknikstödet gällande kvalitet och test i hela IT-organisationen på ATG.

Som person ser vi att du gillar att driva förändring och hitta nya vägar framåt tillsammans med andra. Mycket bra ledarskaps-, kommunikations- och samarbetsförmåga är också viktigt eftersom du kommer att leda arbetet med test och kvalitetsfrågor tillsammans med många olika roller och med många olika delar av organisationen.

Test och kvalitet-teamet på IT Office består idag av fyra mycket drivna medarbetare som är ansvariga för våra testmiljöer och vår prestandatestning. Alla medarbetarna arbetar nära våra utvecklingsteam och välkomnar nu dig som vill visa vägen framåt. Som Team manager kommer du även ansvara för icke-funktionella tester, våra testmiljöer samt vara katalysator för testområdets guilds. 

För att lyckas i rollen

På ATG välkomnar vi dig som har gedigen erfarenhet av-, och brinnande intresse för kvalitet och testfrågor. Vi tror att du är en expert inom kvalitet- och testområdena samt att du framgångsrikt har arbetat med agil testning i produktteam och i en ledande roll. 

Du anser precis som vi att test och kvalitet är hela organisationens ansvar och har verktyg och vilja att driva den förändringen. Du har tidigare utvecklat och förvaltat teststrategier samt implementerat dessa i din organisation.

Som Team manager är du lösningsfokuserad och analytisk samtidigt som du är en lagspelare och är lyhörd till alla du samarbetar med. Du motiveras av effektivisering och förbättringar.

Våra värdeord: Offensiv, Respektfull och Ägarskap genomsyrar allt vi gör på ATG. Därför söker vi dig som är en coachande ledare med genuint intresse för människor, som aktivt bidrar till resultat, tar hänsyn till att vi alla är olika, och tar ägarskap både för egna leveranser såväl som helheten.

Du rapporterar till Head of IT Office och IT ledningsgruppen på ATG.

Relevant högskoleutbildning är meriterande.

Om mig, rekryterande chef- Christina Hörner-Larson- Head of IT Office på ATG

För mig är det coachande ledarskapet väldigt viktigt. Jag trivs bäst i en öppen och tillitsfull miljö där jag har stort förtroende för mina medarbetare, både till person och kompetens. För mig är det viktigt att finnas tillgänglig för samarbete och diskussion, tillsammans kan vi bidra med våra kunskaper för att ständigt lära och leverera på högre nivå. Jag är nyfiken och vill gärna lära mig nya saker, men har även stor respekt för den erfarenhet alla medarbetare bär med sig.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med initial provanställning på sex månader. På grund av sommarledighet tar vi emot ansökningar under hela ansökningsperioden och du kan förvänta dig svar på din ansökan tidigast i början av september. 

För frågor angående tjänsten kontakta gärna: Helga Svensson, Talent Acquisition Partner, helga.svensson@atg.se, +4670 508 8073.

I rekryteringsprocessen ingår personlighetstester. Vänligen notera att vi genomför bakgrundskontroller i samband med alla rekryteringar. 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Om ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. Läs mer på www.omatg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Tillbaka Ansök