Tech Ninjas till IT Retail inom Backend och Frontend utveckling

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö.

Och nu söker vi två nya kollegor, Tech Ninjas inom Front- och Backend utveckling till IT Retail!

Om IT Retail
IT Developments viktigaste uppgift är att ha en högpresterande utvecklingsorganisation som kan tillgodose nuvarande och framtida önskemål från alla våra kravställare genom engagerade medarbetare som arbetar med moderna tekniska lösningar. IT Retails uppdrag är att ansvara för tekniska lösningar som skapats för ATG:s butiksmiljö. Detta omfattar bland annat Terminalapplikationen på våra ATG Terminaler, microtjänster samt en portal som används av butikspersonalen. Vi är ett stort team med många specialister och arbetar just nu för att skapa stabila Agila team, en resa som du kommer få möjlighet att bidra till och vara med på!

Vi letar nu efter två nya kollegor till våra team. En Backend utvecklare med kompetens inom Java och med viljan att jobba med Kotlin i framtiden samt en Frontend utvecklare, som är innovativ och har erfarenhet av att jobba nära kunderna, gärna med UX erfarenhet.

Om tjänsterna
Läs mer och ansök genom att klicka på tjänsten du är intresserad av nedan. Du får mer information om den specifika tjänsten genom att klicka på den titel du är intresserad av nedan: 

Frontend utvecklare

Backend utvecklare 

Om dig
Vi söker självklart dig som är bäst på vad du gör och ständigt vill följa utvecklingen inom IT tillsammans med oss på ATG! Vi tror att du har erfarenhet inom området och är driven att fortsatta utvecklas och utveckla. För dig är det självklart att ställa upp när en kollega behöver hjälp eller mentorskap. Som utvecklare på Retail IT ser vi att du håller hög kvalité i koden och du tänker alltid långsiktigt när du tar fram löser ett problem.

Vi tror att du är en team player, du delar dina kunskaper och erfarenheter med övriga kollegor i verksamheten och ställer upp som ambassadör på olika tech forum både interna och externa. Du är ansvarstagande och visar gärna vägen framåt och aktivt bidrar till förbättringar av tech stacken på ATG. Att driva olika tekniska workshops på IT för att tillsammans komma närmare vår vision i att skapa världens bästa spelupplevelse för våra miljoner kunder är en självklarhet för dig.

Med andra ord – du är en Tech Ninja som vill påverka ATG:s framtid. Du är trygg i dig själv och tror på samarbete mellan olika avdelningar. Du motiveras av komplexa utmaningar och driver arbetet framåt med en coachande och inkluderande attityd!

Vi vill och förväntar oss mycket, men vi ger också många unika möjligheter till dig
Vi jobbar alltid för att se till att du har förutsättningar för att jobba brett och i nära samarbete med arkitektforum. Du kommer ha möjlighet att påverka ATG:s tekniska val, få testa på och utveckla din ledarskapsstil samtidigt som du fortsätter vara nära tekniken och jobba hands on med kod. Du kan bli vår ”Go to” när vi behöver hjälp i teamet, när arkitekt- och designlösningar behöver tas fram, när hjälp med roadmap-planering behövs och även när vi vill rekrytera talanger till ATG.

I framtiden finns det goda möjligheter för dig att utvecklas i din karriär internt på ATG utifrån dina intressen och gå mot roller som Tech lead, Solution Architect, Site Reliability Engineer, Devops engineer m.m.

Utöver det så tror vi på hållbara och friska medarbetare och därför har vi en heltidsanställd Hälsocoach och eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har en flexibel arbetsplats och erbjuder dig fina förmåner så som 30 semesterdagar, 38,75 timmars arbetsvecka, ITP1 samt marknadsmässig lön.

Om mig, Cecilia Wiberg Romlin – rekryterande chef
Andra skulle troligtvis beskriva mig som snäll, pålitlig och strukturerad. Jag har en coachande ledarskapsstil och tror på att lyfta varje medarbetare som ett sätt för att lyfta hela teamet i sin helhet. Jag har jobbat på ATG sedan 2003 och med vissa i teamet sedan 2013. Min vision är att bygga ett starkt agilt team som inte är rädda att ta sig an utmaningar samtidigt som vi behåller den familjära känslan inom teamet. 

På min fritid spenderar jag gärna tid med familjen – min man och våra tre barn (3 barn = inte så mycket fritid)

Vill du veta med om mig? Kolla in på min LinkedIn-profil

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  för respektive tjänst.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider. Läs mer på www.omatg.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Tillbaka Ansök