Trainee som frontend-utvecklare till ett av våra hästspelsteam

På ATG är våra medarbetare viktiga – de är vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en hälso coach som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Trainee som  frontend-utvecklare  till  ett av våra hästspelsteam
I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på vår digitala och agila resa. Därför erbjuder vi dig chansen att bli Trainee hos oss på ATG!

Vi söker en trainee för rollen som frontend-utvecklare i ett av våra hästspelsteam. I denna roll är det viktigt att analysera användarbarheten och bidra till bättre lösningar för att våra kunder ska få en bättre helhetsupplevelse när de använder våra tjänster. Vi behöver fler nyfikna och kreativa personer för att se till att vi kan leva upp till vår vision ”att skapa världens bästa spelupplevelse”.

Vill du börja din karriär hos oss?  Vi lovar  dig en spännande upplevelse!

Vem är du:  

  • Du är nyfiken, vill utvecklas och är kreativ.
  • Du är en god lyssnare, är utåtriktad samt har en god samarbetsförmåga.
  • Du är noggrann, analytisk och lösningsorienterad.
  • Du har akademisk examen, alternativt är i slutet av din utbildning.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du kommer att utveckla användargränssnitten för våra hästspel och att hantera komplexa flöden.
  • Du kommer att assistera i nya projekt samt arbeta med vidareutveckling.
  • Du kommer delta på planeringsmöten samt arbeta med nedbrytning/förädling av krav, felsökning, optimering, testning/QA och innovation.

Att arbeta i vårt team
Vi är ett team med sex utvecklare och har en bra blandning mellan juniora och seniora utvecklare, varav en frontend tech lead. Vi strävar ständigt efter förbättring av processer och produkter, samtidigt som vi lär av varandra genom par- och mobbprogrammering. För frontend-utveckling används främst JavaScript. Utöver det använder vi React, Redux och Saga.

ATG:s värderingar:
OFFENSIV, RESPEKTFULL, ÄGARSKAP –
Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap för att nå våra mål.

Rekryteringsprocessen
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 20e november 2019. I rekryteringsprocessen ingår tester samt personliga intervjuer. Tillträde januari 2020.

Har du frågor? 
Mejla oss på hr@atg.se, vill du veta mer om ATG? Läs mer här!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök