Trainee som Cyber Security Manager till Cyber Security

På ATG är våra medarbetare viktiga – de är vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en hälso coach som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Trainee som Cyber Security Manager till Cyber Security
I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på vår digitala och agila resa. Därför erbjuder vi dig chansen att bli Trainee hos oss på ATG!

Vi söker en trainee för rollen som Cyber Security Manager till Cyber Security. I denna roll är det viktigt att du har en förmåga att se arbetet utifrån ett säkerhetsperspektiv och där du kommer vara en central del i att bygga upp en helt ny säkerhetssektion.

Vi behöver fler nyfikna och kreativa personer för att se till att vi kan leva upp till vår vision ”att skapa världens bästa spelupplevelse”.

Vill du börja din karriär hos oss? Vi lovar dig en spännande upplevelse!

Vem är du:

  • Du är lösningsorienterad, analytisk och kan fatta egna beslut.
  • Du är en god lyssnare, är utåtriktad samt har en god samarbetsförmåga.
  • Du kan arbeta självständigt samt driva dina egna projekt framåt.
  • Du har akademisk examen, alternativt är i slutet av din utbildning.

Dina arbetsuppgifter: 

  • Du kommer arbeta aktivt med sårbarhetshantering och threat hunting.
  • Du genomför incidentutredningar och samlar in bevis.
  • Du arbetar med utbildningar och medvetenhet inom Cyber Security och representerar teamet i interna och externa forum.
  • Du kommer ge råd och stöd i frågor som berör ATG’s skydd inom Cyber Security.
  • Du arbetar med att våra riktlinjer för Security by Design utvecklas i kod samt efterlevs.

Att arbeta i vårt team
Vi är ett team som arbetar dynamisk och snabbfotat. Vi bevakar trender inom området vilket gör att vi alltid är uppdaterade och diskuterar mycket tillsammans. I din roll kommer du även samarbeta med andra delar av verksamheten.

ATGs värderingar: 
OFFENSIVRESPEKTFULLÄGARSKAP- Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap för att nå våra mål.

Rekryteringsprocessen
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 20e november 2019. I rekryteringsprocessen ingår tester samt personliga intervjuer. Tillträde januari 2020.

Har du frågor? 
Mejla oss på hr@atg.se, vill du veta mer om ATG? Läs mer här!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök