Trainee som Container Platform Engineer till IT Core infrastructure

På ATG är våra medarbetare viktiga – de är vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en hälso coach som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar.

Trainee som Container Platform Engineer till IT Core infrastructure
I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på vår digitala och agila resa. Därför erbjuder vi dig chansen att bli Trainee hos oss på ATG!

Vi söker en trainee för rollen som Trainee som Container Platform Engineer till IT Core infrastructure. I denna roll är det viktigt att du är intresserad och förstår innebörden av Paas och Saas. Vi ser gärna att du har ett intresse för Cloud och Containerteknik i en modern mikrotjänstarkitektur.
Vi behöver fler nyfikna och kreativa personer för att se till att vi kan leva upp till vår vision ”att skapa världens bästa spelupplevelse”.

Vill du börja din karriär hos oss? Vi lovar dig en spännande upplevelse!

Vem är du:  

  • Du är nyfiken, vill utvecklas och är kreativ.
  • Du är en god lyssnare, är utåtriktad samt har en god samarbetsförmåga.
  • Du är lösningsorienterad, noggrann och strukturerad.
  • Du har akademisk examen, alternativt är i slutet av din utbildning.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du kommer att vara delaktig i utveckling och förvaltning av ATG´s containerplattform.
  • Du kommer bland annat att jobba i PaaS, Container Management Platforms och  Kubernetes – OpenShift.
  • Du kommer dagligen att använda dig av verktygen automation tools som Ansible/Puppet.

Att arbeta i vårt team
Du ingår i ett team där engelska är arbetsspråket. Vi samarbetar med andra avdelningar i organisationen och det är därför viktigt med god kommunikation samt samarbetsförmåga. Vårt team har i uppdrag att tillhandahålla en stabil tjänst som möjliggör för applikationsteamen att skapa, distribuera och köra applikationer som stödjer ATG:s affärsinitiativ.

ATGs värderingar:
OFFENSIV, RESPEKTFULL, ÄGARSKAP- Våra värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap för att nå våra mål.

Rekryteringsprocessen
Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 20e november 2019. I rekryteringsprocessen ingår tester samt personliga intervjuer. Tillträde januari 2020.  

Har du frågor? 
Mejla oss på hr@atg.se, vill du veta mer om ATG? Läs mer här!

Om ATG

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök