Utbildningsansvarig för B2B säljavdelning

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

ATG söker en Utbildningsansvarig för B2B säljavdelning

Om rollen
I denna roll kommer du att säkerställa att alla butiker (fysiska Butiker och Digitala) samt Trav/galoppbanorna är utbildade i enighet med ATG:s kundlöfte ”att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt” och att vi lägger stor vikt gällande utbildning inom produkt, värdskap och kundbemötande.

Vidare kommer du att:
-Producera och driva utveckling av utbildningsmaterial.
-Finna nya innovativa utbildningssätt och hitta nya plattformar för utbildning.
-Skapa material och hålla presentationer för mindre och större grupper, både internt och externt.
-Säkra att rätt utbildningsmaterial användas och finns tillgängligt.
-Säkerställa att alla butiker genomfört samtliga obligatoriska spelansvarsutbildningar. Detta gäller både fysiska butiker och digitala samt trav/galoppbanorna.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och initiativtagande då du förväntas vara drivande i processer för att ta fram nya riktlinjer och vägar inom utbildningsområdet. För att trivas i den här rollen räds du inte att ta tag i saker och du är lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Du behöver vara väldigt rak och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera, såväl med säljare som med chefer.
I dig ser vi en orädd problemlösare som trivs i sociala sammanhang och är därmed duktig på att kommunicera i både skrift och tal. Sist men inte minst tror vi att du har en positiv inställning till förändringar som gör att du kan motivera dina kollegor i utvecklingsarbetet.
Du bör ha tidigare vana av att skapa utbildningar och ha erfarenhet av att coacha och hur man kan träna och utbilda sina team samt van att arbeta digital och i system då du kommer skapa egen utbildningsmaterial.

Om mig – rekryterande chef Christofer Landerby Manager B2B Sales
Lever och lär efter klyschan ”tur har den som är bäst förberedd”. En gammal fotbollstränare sa det när vi skylde på att motståndarna hade tur med stolpe in och vi fick stolpe ut. De hade uppenbarligen tränat på att skjuta nära stolpen mer än oss. Sedan var det någon skidlegend som hade sagt liknade mycket tidigare, men det kom till mig flera år senare. Med det sagt ser jag på ledarskap att man lär av varandra och att beslut bör tas utifrån rationell grund.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se eller Christofer Landerby på christofer.landerby@atg.se

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.  

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

 

Tillbaka Ansök