Utbildningschef för B2B (Sales Academy Manager)

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

ATG söker en Utbildningschef för B2B (Sales Academy Manager)

Om rollen
I denna roll kommer du att Säkerställa att B2Bs alla försäljningsställen (fysiska Butiker, digitala butiker, Trav/galoppbanorna), samt interna medarbetare är utbildade i enighet med ATGs kundlöfte ”att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt”, vi lägger stor vikt gällande utbildning inom produkt, värdskap och kundbemötande. ATG likt många andra kan se en förflyttning från det fysiska mötet till det digitala mötet, även om vi fortsatt tror att det fysiska mötet skapar bästa magin.

Vidare kommer du att:

-Producera och driva utveckling av utbildningsmaterial och nya sätt att kommunicera med våra försäljningsställen – uppföljning och utveckling.
-Finna nya innovativa utbildningssätt och hitta nya plattformar för utbildning.
-Skapa material och hålla presentationer för mindre och större grupper, både internt och externt.
-Säkra att rätt utbildningsmaterial används och finns tillgängligt både externt och internt.

Vem är du?
Stor vikt läggs på dina tidigare erfarenheter från att driva utveckling inom utbildning, att finna nya sätt att nå fram i bruset av all annan information samt bygga lojalitet med våra kunder (försäljningsställen). För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och initiativtagande då du förväntas vara drivande i processer för att ta fram nya riktlinjer och vägar inom utbildningsområdet. Du behöver vara väldigt rak och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera, såväl med säljare som med chefer. Sist men inte minst tror vi att du har en positiv inställning till förändringar som gör att du kan motivera dina kollegor i utvecklingsarbetet.
Du bör ha tidigare vana av att skapa utbildningar och ha erfarenhet av att coacha och hur man kan träna och utbilda sina team samt van att arbeta digital och i system då du kommer skapa egen utbildningsmaterial.

Om mig – rekryterande chef Christofer Landerby Manager B2B Sales
Lever och lär efter klyschan ”tur har den som är bäst förberedd”. En gammal fotbollstränare sa det när vi skylde på att motståndarna hade tur med stolpe in och vi fick stolpe ut. De hade uppenbarligen tränat på att skjuta nära stolpen mer än oss. Sedan var det någon skidlegend som hade sagt liknade mycket tidigare, men det kom till mig flera år senare. Med det sagt ser jag på ledarskap att man lär av varandra och att beslut bör tas utifrån rationell grund.

Övrigt
Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla. ATG har en fortsatt flexibel arbetsplats där du beroende på roll har möjlighet att kombinera hemarbete med arbete från kontoret. Vi tillämpar sex månaders provanställning för alla tjänster.

Vi jobbar med löpande urval i rekryteringen och behandlar ansökningar löpande efter ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan. I rekryteringsprocessen ingår tester och bakgrundskontroll. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan ber dig att söka via vår rekryteringsportal.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se eller Christofer Landerby på christofer.landerby@atg.se

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Historien om ATG 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

 

Tillbaka Ansök