Vi söker dig som är student och kunnig inom Share Point!

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker dig som är student och kunnig inom Share Point!

Är du en stjärna i Office 365 och framförallt i Share point? Vill få chansen att jobba i ett snabbt växande företag med goda möjligheter att utvecklas? Se hit!

Om rollen
Vi på ATG kommer under hösten att bygga upp en struktur för processer i vårt intranät Arenan som är baserat på Share Point. Det ska bli en samlad plats för våra dokumenterade processer och underlätta i ATGs fortsatta arbete med att arbeta strukturerat med intern styrning och kontroll.

Så vi behöver nu förstärkning av en person som kommer att bygga upp och utveckla strukturen i Share Point. Du kommer bli inkluderad i arbetet där helt nya lösningar ska implementeras men du kommer också arbeta med att sätta rutiner för hur detta ska vidareutvecklas samt förvaltas.
Tjänsten är på deltid, ca 1-2 dagar i veckan fram till årsskiftet med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att tillhöra teamet på Finance & administration, Controlling och rapportera till Head of Controlling.

Vem är du?
Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, Du har en relevant eller pågående utbildning inom t ex Industriell Ekonomi, Ekonomi med systeminriktning eller inom IT/ Programmering/ UX/UI-design. Du har god erfarenhet och kompetens inom Office 365, SharePoint och andra Microsoft-baserade produkt.

I denna rekrytering lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper och ser att du är driven, framåt och nyfiken. Tjänsten innebär många kontaktytor inom organisationen, så vi ser därför att du är en god kommunikatör samt tydlig och pedagogisk i ditt framförande och drivs av att skapa och utveckla goda relationer.
Du ska ha förmågan att arbeta självständigt och kunna omsätta teori till praktisk, teknisk lösning på ett strukturerat sätt.

Om mig – rekryterande chef Sofia Björklund, Head of Controlling
Jag har arbetat på ATG i närmare 2 år och på ATG har vi kul på jobbet. Vi inom Controlling är ett team med mycket kompetens, prestigelöshet och med vilja att ständigt utveckla ATG i samspel med vår affär. Jag har min bakgrund som chef inom många olika typer av verksamheter och för att nå resultat ser jag människor och resultat i ett klokt samspel för att nå framgång. Jag skulle beskriva min ledarstil som involverande och coachande med fokus på engagemang och samarbete. Förutom att skapa rätt förväntningar är kommunikation och tydlighet det jag har som ledord i mitt ledarskap.

Kontakta oss!
Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. Vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Kontoret ligger vid Solvalla men på grund av Covid19, så sker i nuläget mestadels arbete på distans.

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se. 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.  

Historien om ATG
 

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Tillbaka Ansök