Vi söker en Junior Technical Web Analyst

ATG växer och vi behöver bli fler! 

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. 

På ATG är våra medarbetare otroligt viktiga – de är till och med vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi arbetar aktivt med mångfald, jämställdhet och lika möjligheter. Här satsar vi på friska och nöjda medarbetare genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående. Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar. 

Vi söker en Junior Technical Web Analyst

Är du intresserad av att förstå hur besökare använder digitala tjänster, vad som driver användares beteende och hur detta kan förändras och optimeras? Vill du diskutera analys ihop med likasinnade och förbättra ATG:s webbplats? Då är denna tjänst rätt för dig!

Arbetsuppgifter
Som teknisk analytiker arbetar du i tvärfunktionella team tillsammans med projektledare, UX, Digital Sales samt utvecklingsteam. Du ansvarar för att säkra att kundens beteende på ATG:s plattformar går att följa och analysera. Samtidigt är du en del av ett team på nio analytiker som delar kunskaper, diskuterar analysresultat och korsbefruktar varandras arbete. Du rapporterar till Chief Analytics Officer och du har inget personalansvar i din roll.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en utbildning inom Digital Analys / Webbteknik, vi tror att du är nyexaminerad eller har varit ute på arbetsmarknaden i något år, du behöver inte ha så lång erfarenhet.

Du ska ha arbetat med Google Analytics, och framför allt Google Tag Manager.

Meriterande om du har erfarenhet av:

  • Big Query.
  • JavaScript (förståelse eller programmeringskunskaper)
  • A/B -test och konverteringsoptimering

I denna rekrytering lägger vi stort fokus på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är noggrann, detaljorienterad, samt lyhörd som person.

Vi ser fram emot din ansökan!

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla . Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, Talent Acquisition Partner på ATG annika.englund@atg.se

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

 

 

 

Tillbaka Ansök