Vi söker en Product Owner till vårt Hästteam!

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Product Owner till vårt Hästteam!

ATG har några av Sveriges största och snabbast växande digitala produkter, med hundratusentals användare varje vecka. Nu växlar vi upp och satsar ännu mer på vår digitala utveckling genom att förstärka teamen som jobbar med  digital produktutveckling, med fokus på streaming, personalisering och prestanda. Tillsammans jobbar vi mot målet att skapa världens bästa spelupplevelse.

Om rollen:
Som Product Owner är du en stadig bro mellan utveckling och verksamhet. Du är ansvarig för att omsätta visioner och inriktningar för förändring till konkreta funktionella och icke-funktionella krav för IT-utveckling. Du arbetar tillsammans med övriga i teamet och prioriterar förbättringsförslag som hjälper oss att nå våra mål. Du är ägare av backloggen och prioriterar vad som ska göras i produkten.

Vem är du?
I våra rekryteringar lägger vi stort fokus på personliga egenskaper och i denna roll är det viktigt att du är strukturerad, har förmåga att driva egna initiativ, tydlighet i ditt framförande och god kommunikationsförmåga. Vidare ska du vara beslutsfattande och framför allt ser vi att du är en lagspelare.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en akademisk examen inom t ex digitalt/IT eller ekonomi och minst några års arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper om agila utvecklingsmetoder och god förståelse för affärsutveckling, webbteknik och UX.
Det är även meriterande om du har erfarenhet eller stort intresse av hästspel och/eller spelbranschen.

ATG:s värderingar är våra riktlinjer för hur vi agerar mot varandra i vardagen. Genom att vara offensiva, ha respekt för varandra och ta tydligt ägarskap kommer vi att nå våra mål tillsammans.

Om mig – rekryterande chef Peter Ågren, Manager Business development
Jag har en gedigen erfarenhet här på ATG men i just denna roll som ansvarig för Produkt- och affärsutveckling är jag relativt ny. Vi är nu fyra personer men snart fem. Jag vill att vi ska känna arbetsglädje, ta ansvar för sitt område men även gilla att vara en del i ett lag och kunna se till helheten. Vi jobbar för att erbjuda våra kunder en så bra spelupplevelse som möjligt.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Tillbaka Ansök