Starta din karriär med ATG:s traineeprogram

Sugen på en ny utmaning?

Vi på ATG är redo för en framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga. 

Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss medarbetare.

Läs mer om programmet och vad våra tidigare trainees tycker här nedan!

Snabbnavigering

Vad erbjuder vi?

Som trainee hos oss på ATG kan du räkna med nio månader av innovation, spännande och utvecklande uppdrag, eget ansvar och givetvis en hel drös med nya vänner och kontakter. En riktig skjuts i karriären, helt enkelt.

Hos oss går du ett skräddarsytt program för den roll du sökt, och vårt mål är självklart att kunna erbjuda dig en fast anställning efter avslutat program. Vi har molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar, och stort fokus på personlig utveckling. Vi har en modern tech stack och letar alltid efter innovativa lösningar.
ATG:s ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Hos oss får du förutom att arbeta i ett nyfiket och agilt team också en dedikerad mentor, och givetvis en marknadsmässig lön. Du får självklart ta del av alla de förmåner som man får som anställd - du är ju en i gänget!

 

Hej, vem är du?

Vi vill att du har en relevant högskole-, YH-, eller universitetsutbildning - och förutom det är du förstås nyfiken på ATG:s framtidsresa och vill vara med och bidra till att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.

Du trivs bäst när du samarbetar med dina kollegor, och är bekväm med att bolla dina och andras idéer tillsammans och kan både ta emot och ge feedback.

Du är ivrig och nyfiken, och redo att lära dig många saker på kort tid. Tempot under vårt traineeprogram är högt - men vi har också väldigt roligt.

Vårt koncernspråk är svenska, men en hel del kommunikation sker på engelska.
Har du tidigare arbetslivserfarenhet är det förstås ett plus i kanten, men inget krav från vår sida.

Vill du hänga med oss?

Vi har tillsatt de aktuella rollerna till höstens traineeprogram - nu väntar en spännande resa för våra åtta nya stjärnor med start 1 september.

70-20-10 procent, det är vårt koncept!

Programmet består av tre delar som löper parallellt under de nio månader som du är trainee hos oss.

70 %
Merparten av tiden (ca 3-4 dagar/vecka) arbetar du tillsammans med ditt team, med arbetsuppgifter som är relevanta och kopplade till din roll. Du går utbildningar i vår digitala utbildningsplattform, och får stöd i din utveckling av din mentor.

20 %
En del av tiden (ca 1dag/vecka) kommer du att arbeta ihop med de andra traineerna och skapa ett innovationsprojekt. Du får bredare kunskap och ökad förståelse för ATG:s verksamhet och utvecklas i din kommande roll. Du träffar mängder med intressanta personer att bygga nätverk med. Du lär dig och får en inblick i ATG:s processer och våra arbetssätt.

10 %
Här får du förståelse och känsla för hela ATG. Här jobbar du teambuildande med hela företaget - har work shops och du får gå vårt uppskattade onboarding-program.

"Traineeprogrammet är en riktigt bra möjlighet att bli introducerad i ATG:s arbete"

ATG:s vd Hasse Lord Skarplöth delar med sig av sina tankar om traineeprogrammet.

Varför är det viktigt för ATG att erbjuda ett traineeprogram? 
Traineeprogrammet är en riktigt bra möjlighet att på bästa möjliga sätt bli introducerad i ATG:s arbete. För ATG är traineeprogrammet ett bra verktyg att attrahera och introducera nya medarbetare, vilket är viktigt för vår kompetenstillväxt.

Vad skulle du vilja säga till de som funderar på att söka vårt traineeprogram? 
Bara sök. Att inte ha varit trainee är det enda som jag ångrar riktigt mycket i min egen karriär.

Varför är det hos ATG som man ska vara trainee? Vad har vi som de andra traineeprogrammen inte erbjuder?
En intressant bransch och ett unikt företag i den branschen. Ett företag med en framåtlutad vision, en specifik mission och tydlig hälsoinriktning med träningsmöjligheter för dig som individ.

Trainee 2020

"På ATG har jag fått lära mig massor"

Jag har både fått uppleva och lära mig många nya saker under min tid på traineeprogrammet hos ATG. Det är en arbetsplats fylld av vänskap, tydliga värderingar och stor passion. Jag är stolt och glad av att vara den del av organisationen!

 Stefanos Bampovits, Frontend developer

“Jag blev verkligen väl omhändertagen

Att komma direkt från skolan till ett sammansatt utvecklingsteam var en ganska stor förändring för mig - men jag blev verkligen väl omhändertagen. I ATG:s traineeprogram får ni träffa många intressanta människor inom företaget, ta till er deras kunskap och nätverka bäst ni kan!

Oskar Örn Einarsson Sammalisto, App developer

 

Jag ser fram emot att fortsätta lära och utveckla mig mer

På ATG fick vi lära oss att ta eget ansvar över vår utbildning och samarbeta med hela organisationen. Det är högt i tak och man både ger, och får, feedback och uppmuntran kontinuerligt.

Karin Sörlin, Test leader

“På ATG har jag nya vänner och fantastiska medarbetare”

Under min tid i traineeprogrammet på ATG har jag fått så många värdefulla insikter och lärt mig om nya tekniker och fått många bra verktyg att ha nytta av i framtiden. De som ansvarar för vår utbildning är helt underbara, och jag har känt mig välkommen hela tiden.

Arloys Macias Rojas, Backend developer

Trainee kick off 2020

En varm septemberdag tog vi med oss hela trainee-gänget på teambuildande kick off i skogen.