Starta din karriär
med ATG:s Traineeprogram

Nyexaminerad? Se hit!


ATG:s Traineeprogram ger dig som är i början av karriären möjlighet till personlig utveckling, nätverksbyggande och innovativt tänkande på ett företag i framkant inom en snabbrörlig och expansiv bransch. 
 

Vi på ATG vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga. Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss medarbetare. 

I år söker vi följande Traineer:

App-Utvecklare
Frontend-Utvecklare
Backend-Utvecklare
Operations Engineer
Accessibility Expert
UX Writing
Site Reliability Engineer

Läs mer om programmet och vad våra tidigare Traineer tycker här nedan! 

ATG:s Traineeprogram

Som trainee hos oss på ATG kan du räkna med nio månader av innovation, spännande och utvecklande uppdrag, eget ansvar och givetvis en hel drös med nya vänner och kontakter. En riktig skjuts i karriären, helt enkelt. 

Från augusti 2023 till maj 2024, får du som Trainee utbildningsinsatser med fokus på både den personliga utvecklingen och verksamheten för att förstå hantverket och bygga nätverk. Du får arbeta innovativt i ett projektarbete som involverar verksamheten och har en dedikerad mentor under hela programmets gång. Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning med marknadsmässig lön och parallellt med programmet arbetar du i dina ordinarie arbetsuppgifter i den roll du anställs i. 
ATG:s Traineeprogram är certifierat av TraineeGuiden.

Hej, vem är du?


Som person är du lättlärd, kommunikativ, nyfiken, ambitiös och trivs med att arbeta i team. Du har en relevant högskole-, YH-, eller universitetsutbildning och förutom det är du förstås nyfiken på ATG:s framtidsresa och vill vara med och bidra till att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.
 

Goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är en nödvändighet för att lyckas i ditt uppdrag som Trainee på ATG. 

Varför Traineeprogram?

"Traineeprogrammet är en riktigt bra möjlighet att bli introducerad i ATG:s arbete"

ATG:s vd Hasse Lord Skarplöth delar med sig av
sina tankar om traineeprogrammet.

Varför är det viktigt för ATG att erbjuda ett traineeprogram? 

Traineeprogrammet är en riktigt bra möjlighet att på bästa möjliga sätt bli introducerad i ATG:s arbete. För ATG är traineeprogrammet ett bra verktyg att attrahera och introducera nya medarbetare, vilket är viktigt för vår kompetenstillväxt.

Vad skulle du vilja säga till de som funderar på att söka vårt traineeprogram? 

Bara sök. Att inte ha varit trainee är det enda som jag ångrar riktigt mycket i min egen karriär.

Varför är det hos ATG som man ska vara trainee? Vad har vi som de andra traineeprogrammen inte erbjuder?

En intressant bransch och ett unikt företag i den branschen. Ett företag med en framåtlutad vision, en specifik mission och tydlig hälsoinriktning med träningsmöjligheter för dig som individ.

Ord från några av våra tidigare Traineer

"Ett otroligt engagemang"

När jag blickar tillbaka på traineeprogrammet ser jag det som en tid av ständig utveckling och lärande, med de bästa möjliga förutsättningarna. Ett positivt och öppet klimat, och ett otroligt engagemang från de som leder programmet, skapar en miljö som uppmanar till samarbete och nyfikenhet. Gör dig själv en tjänst, och testa på nya saker!

– Per Lovén

"En lärorik och inspirerande upplevelse"

Om du precis avslutat dina studier eller vill börja i en ny bransch så rekommenderar jag ATG:s traineeprogram. För mig var det en lärorik och inspirerande upplevelse. Programmet planeras och samordnas professionellt, över olika organisationer för att vi ska få så en bred bild som möjligt av bolaget.  Bra balans och smidig övergång från lärande till arbete är en av styrkorna med ATG:s traineeprogram. Framför allt gör företaget verkligen allt för sina anställda. 

– Beilei Zhang

"ATG är mer än bara ett spelbolag"

Jag är tacksam för att ha fått möjligheten att delta i ATG:s traineeprogram, vilket har inneburit en karriärsväxling för mig! Under traineeprogrammet får du en unik möjlighet att lära känna hela bolaget samtidigt som du i lagom takt kan utvecklas för att kunna känna dig trygg i din framtida roll. ATG vill verkligen att du ska trivas och deras värderingar kring spelansvar och stora engagemang för hästsporten gör bolaget till något mer än bara ett spelbolag. 

– Fredrik Ståhl

"Redan från första början kände jag mig som en i ATG-familjen"

ATG:s traineeprogram har varit riktigt bra från början till slut och gett mig en bra inblick i  hela ATG; alla olika avdelningar och team. Redan från första början kände jag mig som en i ATG-familjen. De som leder Trainee-programmet finns alltid där för dig och gör allt de kan för att göra din trainee-period till den allra bästa för dig.

– Michel Skoglund

"Traineeprogrammet är verkligen jättebra!"

Jag fick möjlighet att lära mig ny teknik och förbättrade även mina färdigheter och kunskaper. De är ett riktigt bra team att arbeta med. Alla på ATG är lättsamma och hjälpsamma. Ha ett öppet sinne för att lära och ta till er - ATG är en fantastisk plats att arbeta på och tveka inte att ställa alla dina frågor

– Padmashree Arun

Tror du att ATG:s Traineeprogram skulle passa dig?

Nu kan du ansöka till höstens Traineeprogram!