Starta din karriär
med ATG:s traineeprogram

Sugen på en ny utmaning?

Vi på ATG är redo för en framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse tillsammans, och det gör vi genom att vara handlingskraftiga, förändringsvilliga och modiga. 

Till skillnad från andra spelbolag har vi inget privat vinstintresse – hela vårt överskott går tillbaka till trav- och galoppsporten. Det inspirerar många av oss medarbetare.

Läs mer om programmet och vad våra tidigare trainees tycker här nedan!

Vad erbjuder vi?

Som trainee hos oss på ATG kan du räkna med nio månader av innovation, spännande och utvecklande uppdrag, eget ansvar och givetvis en hel drös med nya vänner och kontakter. En riktig skjuts i karriären, helt enkelt.

Hos oss går du ett skräddarsytt program för den roll du sökt, och vårt mål är självklart att kunna erbjuda dig en fast anställning efter avslutat program. Vi har molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar, och stort fokus på personlig utveckling. Vi har en modern tech stack och letar alltid efter innovativa lösningar.
ATG:s ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Hos oss får du förutom att arbeta i ett nyfiket och agilt team också en dedikerad mentor, och givetvis en marknadsmässig lön. Du får självklart ta del av alla de förmåner som man får som anställd - du är ju en i gänget!

 

Hej, vem är du?

Vi vill att du har en relevant högskole-, YH-, eller universitetsutbildning - och förutom det är du förstås nyfiken på ATG:s framtidsresa och vill vara med och bidra till att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.

Du trivs bäst när du samarbetar med dina kollegor, och är bekväm med att bolla dina och andras idéer tillsammans och kan både ta emot och ge feedback.

Du är ivrig och nyfiken, och redo att lära dig många saker på kort tid. Tempot under vårt traineeprogram är högt - men vi har också väldigt roligt.

Vårt koncernspråk är svenska, men en hel del kommunikation sker på engelska.
Har du tidigare arbetslivserfarenhet är det förstås ett plus i kanten, men inget krav från vår sida.

70-20-10 procent, det är vårt koncept!

Programmet består av tre delar som löper parallellt under de nio månader som du är trainee hos oss.

70

Merparten av tiden (ca 3-4 dagar/vecka) arbetar du tillsammans med ditt team, med arbetsuppgifter som är relevanta och kopplade till din roll. Du går utbildningar i vår digitala utbildningsplattform, och får stöd i din utveckling av din mentor.

20

En del av tiden (ca 1dag/vecka) kommer du att arbeta ihop med de andra traineerna och skapa ett innovationsprojekt. Du får bredare kunskap och ökad förståelse för ATG:s verksamhet och utvecklas i din kommande roll. Du träffar mängder med intressanta personer att bygga nätverk med. Du lär dig och får en inblick i ATG:s processer och våra arbetssätt.

10

Här får du förståelse och känsla för hela ATG. Här jobbar du teambuildande med hela företaget - har work shops och du får gå vårt uppskattade onboarding-program.

"Traineeprogrammet är en riktigt bra möjlighet att bli introducerad i ATG:s arbete"

ATG:s vd Hasse Lord Skarplöth delar med sig av
sina tankar om traineeprogrammet.

Varför är det viktigt för ATG att erbjuda ett traineeprogram? 

Traineeprogrammet är en riktigt bra möjlighet att på bästa möjliga sätt bli introducerad i ATG:s arbete. För ATG är traineeprogrammet ett bra verktyg att attrahera och introducera nya medarbetare, vilket är viktigt för vår kompetenstillväxt.

Vad skulle du vilja säga till de som funderar på att söka vårt traineeprogram? 

Bara sök. Att inte ha varit trainee är det enda som jag ångrar riktigt mycket i min egen karriär.

Varför är det hos ATG som man ska vara trainee? Vad har vi som de andra traineeprogrammen inte erbjuder?

En intressant bransch och ett unikt företag i den branschen. Ett företag med en framåtlutad vision, en specifik mission och tydlig hälsoinriktning med träningsmöjligheter för dig som individ.

Trainee 2021

"Ett otroligt engagemang"

När jag blickar tillbaka på traineeprogrammet ser jag det som en tid av ständig utveckling och lärande, med de bästa möjliga förutsättningarna. Ett positivt och öppet klimat, och ett otroligt engagemang från de som leder programmet, skapar en miljö som uppmanar till samarbete och nyfikenhet. Gör dig själv en tjänst, och testa på nya saker!

– Per Lovén

"En lärorik och inspirerande upplevelse"

Om du precis avslutat dina studier eller vill börja i en ny bransch så rekommenderar jag ATG:s traineeprogram. För mig var det en lärorik och inspirerande upplevelse. Programmet planeras och samordnas professionellt, över olika organisationer för att vi ska få så en bred bild som möjligt av bolaget.  Bra balans och smidig övergång från lärande till arbete är en av styrkorna med ATG:s traineeprogram. Framför allt gör företaget verkligen allt för sina anställda. 

– Beilei Zhang

"ATG är mer än bara ett spelbolag"

Jag är tacksam för att ha fått möjligheten att delta i ATG:s traineeprogram, vilket har inneburit en karriärsväxling för mig! Under traineeprogrammet får du en unik möjlighet att lära känna hela bolaget samtidigt som du i lagom takt kan utvecklas för att kunna känna dig trygg i din framtida roll. ATG vill verkligen att du ska trivas och deras värderingar kring spelansvar och stora engagemang för hästsporten gör bolaget till något mer än bara ett spelbolag. 

– Fredrik Ståhl

"Redan från första början kände jag mig som en i ATG-familjen"

ATG:s traineeprogram har varit riktigt bra från början till slut och gett mig en bra inblick i  hela ATG; alla olika avdelningar och team. Redan från första början kände jag mig som en i ATG-familjen. De som leder Trainee-programmet finns alltid där för dig och gör allt de kan för att göra din trainee-period till den allra bästa för dig.

– Michel Skoglund

"Traineeprogrammet är verkligen jättebra!"

Jag fick möjlighet att lära mig ny teknik och förbättrade även mina färdigheter och kunskaper. De är ett riktigt bra team att arbeta med. Alla på ATG är lättsamma och hjälpsamma. Ha ett öppet sinne för att lära och ta till er - ATG är en fantastisk plats att arbeta på och tveka inte att ställa alla dina frågor

– Padmashree Arun

Vill du också hänga med oss?

Vi har tillsatt de aktuella rollerna till höstens traineeprogram - nu väntar en spännande resa för våra åtta nya stjärnor. Nästa omgång kanske det blir din tur! Har du frågor om traineeprogrammet? Kontakta oss!