Vad är Drömfonden?

 • Sedan starten för över 40 år sedan har ATG varit en positiv kraft som bidragit till hästnäringen, samhället och idrotten. På så sätt har man både skapat och uppfyllt drömmar. Drömmar om vinst, gemenskap och möjligheten att få utöva sin passion. ATG:s mission är att skapa ett mer levande Sverige. Det är mer än vackra ord. Det är ett löfte. Ett löfte som ska uppfyllas med hjälp av ett engagerande spel som är seriöst, trovärdigt och inbjudande.

  ATG har idag ett brett engagemang och har i många år bidragit stort till olika delar inom hästnäringen genom engagemang inom Ridsportförbundet, Hästnäringens Nationella Stiftelse och ett antal övriga projekt. Även idrott & hälsa är i fokus genom sponsorskapen av Sveriges Olympiska Kommitté, Sveriges Paralympiska Kommitté och Parasport Sverige. Sedan 2015 är ATG även huvudsponsor till Svenska Hockeyligan (SHL).

  ATG har dock inte aktivt kommunicerat sitt samhällsengagemang. Det är dags att visa att ATG är en god kraft som både initierar och finansierar projekt för ett bättre samhälle. Därför lanseras nu ATG:s Drömfond brett som plattform för alla ATG:s engagemang och sponsorskap. ATG:s Drömfond består av tre delar:

  • Drömfonden Häst
  • Drömfonden Idrott & Hälsa
  • Drömfonden Drömmar

  Drömfonden Drömmar finansierar projekt som motverkar utanförskap och ohälsa med idrott som grund. Under sommaren 2017 kunde föreningar och organisationer ansöka om bidrag från Drömfonden till att uppfylla sin dröm. Fyra finalister har valts ut – var med och rösta på det projekt du tycker ska få ytterligare 100 000 kronor till att förverkliga sin dröm! Läs mer på drömfond.se