Karriär på ATG

#jointhegame

ATG_kollage_hast_sport_casino_2 (3)
ORG_210924_ATG_01_0252_02 copy

Vi bygger vårt drömlag!

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt.

Här hittar du nyfikna och nytänkande kollegor som utvecklar och utvecklas. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Några av våra förmåner

Personal-Trainer
Personlig tränare och gym på kontoret
Friskvard
Friskvård
Freeparking
Fri parkering
Dogatwork
Hund på jobbet
Pensionsystem
Tjänstepension
Worklifebalance
Work-life balance

 

Följ vår vardag och roligheter bakom kulisserna på ATG genom LinkedIn

WE ARE THE GAME

20221004_4895 copy
"ATG sätter de anställdas hälsa i första rummet"

Det finns många anledningar till att jag trivs på ATG - men framför allt trivs jag jättebra med mina kollegor och vi har roligt ihop. Vi är ödmjuka och har förtroende för varandra – det är viktigt! Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande och utmaningarna vi stöter på kan tacklas på många olika sätt. Jag har stora möjligheter att påverka och bestämma hur vi ska göra. ATG sätter de anställdas hälsa i första rummet och försöker ge alla de bästa förutsättningarna att må bra och trivas.

Linnea Jatko, Product Design Lead

 

20221005_4235 copy
"Jag är otroligt tacksam för de chanser jag fått"

Det bästa med ATG är att vi vågar utmana oss själva att prova nya saker men även att det är okej att misslyckas. Dessutom satsar företaget verkligen på sin personal. Jag är otroligt tacksam för de chanser som jag har fått på ATG genom åren. Personligen så känner jag mig också väldigt stolt att jobba för ATG med vårt högre syfte där vårt hårda arbete bidrar till att finansiera hästnäringen i Sverige.

Nicklas Jonsson, Head of Betting Products

 

20221004_5215 copy
“Jag uppskattar den vänliga kulturen på ATG”

Som nyanställd uppskattar jag verkligen ATG:s rekryteringsprocess! Processen var seriös, och att jag fick ett blombud innan jag började gjorde att jag kände mig extra välkommen. Jag uppskattar den vänliga kulturen som finns på ATG, man säger exempelvis hej till varandra när man möts på kontoret. Kan låta trivialt - men det sker inte på alla arbetsplatser. Och att träna på arbetstid i egna lokaler, varierande träningspass och en PT, hur många har den möjligheten?

Anna Ljungdahl, Sales Academy Manager

20221005_4215 copy
"Det finns en stark kultur av att må bra tillsammans"

Det som ger mig energi och får mig att trivas så bra på ATG är främst mina kollegor och det vi lyckas åstadkomma som lag. Det finns en stark kultur av att må bra tillsammans. Dels i form av att ta hand om sin hälsa, men även att vi tar hand om varandra. Det är en prestigelös atmosfär, samtidigt som att vinnarskallen alltid finns närvarande, så vi får saker gjorda och rör oss ständigt framåt.

Leo Wilson, Head of Analytics

20221005_4381 copy
"Jag är stolt över att vara ambassadör för ATG."

Jag har helt fantastiska kollegor, och en chef som ser sina medarbetare som sina stjärnor. Lägg där till att få jobba med tydliga mål, att få utmana mig själv och mina butiker, och att kunna överträffa satta mål - samt att vi har högt i tak och alltid så kul i vårt team. Riktigt bra personalförmåner bidrar också till glädjen att gå till jobbet. Jag är stolt över att vara ambassadör för ATG.

 Katarina Borg, Field Sales Representative

20221005_4457 copy
"Det finns mycket som gör att jag stortrivs"

ATG är verkligen ett toppenföretag när det kommer till att få chansen att följa sina drömmar. Känslan av att vara spelbranschens kompass och föra marknaden framåt gör att jag känner ett stort driv varje dag. Det finns mycket som gör att jag stortrivs -  framför allt kollegorna och chansen till karriärsutveckling. Jag är väldigt tacksam över vår flexibla arbetsmiljö, möjligheten att arbeta både hemma och på kontoret.

Jacqueline Karlsson, Data Scientist

 

så här jobbar vi:

3 mycket hjärta

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott. 

1 balans i livet

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Med balans i livet menar vi både den fysiska och den mentala hälsan. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser vi det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ​ Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.

2 utveckla mera

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi, mod och motivation

Unika på svensk spelmarknad

1974

Året vi grundades

50

Miljarder kronor till hästsporten sedan starten

1,3

Miljoner aktiva kunder

1 063

MSEK spelskatt 2023

Se filmen om oss

Här hittar du alla lediga jobb på ATG och Kanal 75.

WE ARE THE GAME