Skapa världens bästa spelupplevelser

Vi är spelbolaget som vill skapa världens bästa spelupplevelser. Spel, sport, spänning och upplevelser är vår passion. Med många välkända produkter bjuder vi in kunder över hela världen till en spelupplevelse av världsklass.

Vi vill vara det kreativa navet som driver branschen framåt. Därför uppmuntrar vi varandra att tänka nytt och testa nytt. Vi befinner oss mitt i en digital transformation och arbetar med de senaste lösningarna inom tech. 

Vi tar spelet på allvar

En kombination av nyfikenhet, en tydlig riktning framåt och hjärtan som klappar för kollegor, kunder och landets alla trav- och galopphästar driver vi vår snart 50-åriga historia framåt.

Våra olika bakgrunder, erfarenheter och personligheter får oss att växa tillsammans. Hos oss förväntas alla utifrån sin roll att aktivt arbeta för att ta företaget till nya nivåer.  

Vi tar spelet på allvar. Likväl som våra kunders förväntningar och välmående.Och din personliga utveckling och hälsa.  

En attraktiv arbetsplats 

På ATG är vi medarbetare viktiga – vi är till och med den allra viktigaste tillgången för företaget.

Här satsar vi på hälsa och friskvård genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående.

Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar, samt stort fokus på personlig utveckling för oss medarbetare.

ATG:s ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vill du bli en del av oss?

 

Var med och skapa världens bästa spelupplevelse!

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Med balans i livet menar vi både den fysiska och den mentala hälsan. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser vi det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ​ Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott. 

Våra förmåner

Vi på ATG vill att du ska trivas hos oss - och vi vill göra vad vi kan för att underlätta både vardagen och arbetslivet. Här är några exempel på alla de förmåner vi erbjuder våra anställda

Hälsocoach
På ATG har vi en heltidsanställd företagstränare som tar hand om oss och vår hälsa. 
Vi här även en sportvåning med fullstort gym, dit alla har tillgång.

Lunchkort
Alla anställda hos oss erbjuds ett förmånligt lunchkort - som funkar lika bra i mataffären som i vår egen matsal!

Pensionsrådgivning
Vi bryr oss om våra medarbetare - och vill att de ska ha det riktigt bra även efter arbetslivet.