Skapa världens bästa spelupplevelser

Vi är spelbolaget som vill skapa världens bästa spelupplevelser. Spel, sport, spänning och upplevelser är vår passion. Med många välkända produkter bjuder vi in kunder över hela världen till en spelupplevelse av världsklass.

Vi vill vara det kreativa navet som driver branschen framåt. Därför uppmuntrar vi varandra att tänka nytt och testa nytt. Vi befinner oss mitt i en digital transformation och arbetar med de senaste lösningarna inom tech. 

Vi tar spelet på allvar

En kombination av nyfikenhet, en tydlig riktning framåt och hjärtan som klappar för kollegor, kunder och landets alla trav- och galopphästar driver vi vår snart 50-åriga historia framåt.

Våra olika bakgrunder, erfarenheter och personligheter får oss att växa tillsammans. Hos oss förväntas alla utifrån sin roll att aktivt arbeta för att ta företaget till nya nivåer.  

Vi tar spelet på allvar. Likväl som våra kunders förväntningar och välmående.Och din personliga utveckling och hälsa.  

En attraktiv arbetsplats 

På ATG är vi medarbetare viktiga – vi är till och med den allra viktigaste tillgången för företaget.

Här satsar vi på hälsa och friskvård genom att bland annat erbjuda en företagstränare som arbetar heltid med vår hälsa och vårt välmående.

Vi har dessutom flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar, samt stort fokus på personlig utveckling för oss medarbetare.

ATG:s ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vill du bli en del av oss?

 

Var med och skapa världens bästa spelupplevelse!

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Med balans i livet menar vi både den fysiska och den mentala hälsan. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser vi det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ​ Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott. 

"Jag har verkligen världens roligaste jobb!"

Jag har helt fantastiska kollegor, och en chef som ser sina medarbetare som sina stjärnor. Lägg där till att få jobba med tydliga mål, att få utmana mig själv och mina butiker, och att kunna överträffa satta mål - samt att vi har högt i tak och alltid så kul i vårt team. Riktigt bra personalförmåner bidrar också till glädjen att gå till jobbet. Jag är stolt över att vara en ambassadör för ATG.

Katarina Borg, Field Sales Representative

"Det finns en stark kultur av att må bra tillsammans"

Det som ger mig energi och får mig att trivas så bra på ATG är främst mina kollegor och det vi lyckas åstadkomma som lag. Det finns en stark kultur av att må bra tillsammans. Dels i form av att ta hand om sin hälsa, men även att vi tar hand om varandra. Det är en prestigelös atmosfär, samtidigt som att vinnarskallen alltid finns närvarande, så vi får saker gjorda och rör oss ständigt framåt.

Leo Wilson, Head of Analytics

"Jag uppskattar den vänliga kulturen som finns på ATG"

Som nyanställd uppskattar jag verkligen ATG:s rekryteringsprocess! Processen var seriös, och att jag fick ett blombud innan jag började gjorde att jag kände mig extra välkommen. Jag uppskattar den vänliga kulturen som finns på ATG, man säger exempelvis hej till varandra när man möts på kontoret. Kan låta trivialt - men det sker inte på alla arbetsplatser. Och att träna på arbetstid i egna lokaler, varierande träningspass och en PT, hur många har den möjligheten?

Anna Ljungdahl, Sales Academy Manager

"Det bästa med ATG är att vi vågar utmana oss själva"

Det bästa med ATG är att vi vågar utmana oss själva att prova nya saker men även att det är okej att misslyckas. Dessutom satsar företaget verkligen på sin personal. Jag är otroligt tacksam för de chanser som jag har fått på ATG genom åren. Personligen så känner jag mig också väldigt stolt att jobba för ATG med vårt högre syfte där vårt hårda arbete bidrar till att finansiera hästnäringen i Sverige.

Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting

"ATG sätter de anställdas hälsa i första rummet"

Det fins många anledningar till att jag trivs på ATG - men framför allt trivs jag jättebra med mina kollegor och vi har roligt ihop. Vi är ödmjuka och har förtroende för varandra – det är viktigt! Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande och utmaningarna vi stöter på kan tacklas på många olika sätt. Jag har stora möjligheter att påverka och bestämma hur vi ska göra. ATG sätter de anställdas hälsa i första rummet och försöker ge alla de bästa förutsättningarna att må bra och trivas.

Linnea Jatko, Senior Product Designer

"ATG är ett modernt företag"

Som travnörd gillar jag att få chansen att vara nära sporten och få möjlighet att skriva om saker som ligger mig varmt om hjärtat. Och det är en ynnest att få jobba med så många sköna och duktiga kollegor. ATG är ett modernt företag som vågar satsa och som hela tiden sätter hästen och oss anställda i centrum.

Wilhelm Askebring, Copywriter

"Det finns mycket som gör att jag stortrivs"

ATG är verkligen ett toppenföretag när det kommer till att få chansen att följa sina drömmar. Känslan av att vara spelbranschens kompass och föra marknaden framåt gör att jag känner ett stort driv varje dag. Det finns mycket som gör att jag stortrivs -  framför allt kollegorna och chansen till karriärsutveckling. Jag är väldigt tacksam över vår flexibla arbetsmiljö, möjligheten att arbeta både hemma och på kontoret.

Jacqueline Karlsson, Data Scientist

"Man kan jobba här och samtidigt ”leva livet”!"

Det bästa med ATG är mina kollegor, tillgång till träning på arbetstid och de stora möjligheterna att testa nya spännande arbetsuppgifter. Vi jobbar ständigt med ledarskapet och att utvecklas, och man ansvarar och styr själv över sin tid. ATG som arbetsgivare tar hand om vårt välmående och fokuserar på medarbetaren. Man kan jobba här och samtidigt ”leva livet”!

Jimmy Åkerman, Manager Growth