Frihet att utveckla och utvecklas!

 

ATG_kollage_hast_sport_casino_2 (2)

Vi tar spelutveckling på största allvar.
Och har kul under tiden.

Hos oss får du utveckla och utvecklas med det senaste inom tech.

Tillsammans skapar vi spelupplevelser i världsklass i en trygg och tillåtande kultur där du får påverka ditt arbetssätt.

james

”Jag får jobba med teknik i framkant”

Att jag får möjlighet att träna på arbetstid var det som lockade mig till ATG. Vi har ett gym, en sportvåning med en hälsocoach på heltid och många olika träningspass erbjuds. Det bästa med att vara utvecklare här är att man får jobba med teknologier som verkligen ligger i framkant. Klarar man att bygga så robusta system som vi har här, då klarar man vad som helst.

therese

”Det finns ett team för alla”

Det bästa med att jobba som Scrum Master på ATG är att våra team är så olika. De har kommit olika långt i sin agila resa och det finns en stor bredd i ålder. I mina team är vi 50/50 män och kvinnor. Det är lätt att prata med alla, och vi har en välkomnande kultur. Det finns ett team som passar alla.

carolina

”Jag ville få stora utvecklingsmöjligheter”

Redan när jag pluggade visste jag att jag ville jobba inhouse i en stor organisation för att få stora utvecklingsmöjligheter. Så länge jag känner att jag utvecklas och kommer framåt trivs jag. Det är en väldigt rolig produkt att jobba och utvecklas med, en fin gemenskap med alla härliga kollegor och dessutom en stor frihet att kunna påverka sitt arbetssätt.

Så här utvecklar vi världens bästa spelupplevelse!

Crunch

Ingen crunch!

Vi vill att alla våra team ska må bra samtidigt som vi driver branschen framåt. Här får du frihet att utveckla och utvecklas med balans i livet.

Spelmotor

 

Ny spelmotor

Vi jobbar med att fortsätta utveckla och implementera vår nya spelmotor som vi själva byggt från grunden. Häng med på en spännande utvecklingsresa!

Script

 

Java/Kotlin/SpringBoot/Kubernetes...

Ja du läste rätt. Här får du jobba med den senaste tekniken. Det är vår community av utvecklare som väljer hur och med vilken teknik vi vill bygga.

Här finns jobben att utvecklas med:

jointhegame (1)